Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Papier

Afbeelding voor

Ben jij ook zo dol op knutselen? Bekijk hier alle knutselideeën waar je papier voor gebruikt.  Met handige stap-voor-stap uitleg en handige foto's. Papier is een van de makkelijkste knutselmaterialen die er zijn. Door iedereen mee te knutselen, hoe jong of oud je ook bent. Je kunt het papier scheuren, knippen, vouwen, plakken, versieren en nog veel meer. Ontdek hier de leukste knutsels met papier!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Schoorsteen Pietje
Knutselideeën
18 november 2022
Oeps, deze Piet is is zijn pakjes verloren en de schoorsteen in gekukeld. Verzamel een leeg WC-rolletje, papier en een schaar en ga aan de slag met de stap-voor-stap uitleg. Download de knipvellen om ook dit leuke pietje te maken.
Lees meer >
Maak je eigen Schoentje
Knutselideeën
6 november 2022
Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Maak met dit knutselidee je eigen schoentje en wacht vol spanning af wat de Pieten in jouw schoentje doen.
Lees meer >
Boekenlegger Sinterklaas
Knutselideeën
6 november 2022
Maak een vrolijke boekenlegger met de afbeelding van Sinterklaas of de Pietjes. Print de gratis download uit, kleur 'm in en laat hem precies de goede pagina onthouden in jouw favoriete leesboek.
Lees meer >
Robotdoos Sinterklaas
Knutselideeën
6 november 2022
Een groot deel van de bestellingen versturen wij in een doos waar je een robot van kunt maken. Omdat we knutselen hartstikke leuk vinden én het karton zo nog een goede bestemming krijgt. Tover je robot nu om tot Sint met de gratis download die je vindt bij dit knutselidee. Met jouw Robotsint maak je ook nog kans op een Lobbes cadeaubon t.w.v. € 30,-! Post een foto van jouw robot op onze social media (Facebook of Instagram) met de #robotdoos en vergeet ons niet te taggen. Elke eerste werkdag van de maand wordt maken we een winnaar bekend.
Lees meer >
Boekenlegger maken
Knutselideeën
5 oktober 2022
Kies je favoriete afbeelding en knutsel in een handomdraai een superhandige boekenlegger in elkaar! Pak de stiften, schaar en lijm en print de boekenleggers uit zodat je aan de slag kunt.
Lees meer >
Boeken Kaften
Knutselideeën
1 augustus 2022
Bescherm je schoolboeken met een mooi kaftpapiertje. Kies een mooi stevig inpakpapier uit en volg de verschillende stappen, zodat jouw boeken herkenbaar en veilig zijn!
Lees meer >
Vogelvlieger in 3 stappen
Knutselideeën
27 juni 2022
Het is zomervakantie, je hebt zin om te knutselen en het waait buiten. Wat doe je dan? Je knutselt je eigen vogelvlieger! In een paar simpele stappen maak jij deze grappige vlieger en heb je de hele middag plezier. Wat voor stappen? We leggen ze aan je uit.
Lees meer >
Zomerse IJsjes
Knutselideeën
20 juni 2022
Het is zomer en het is warm. Dus wat doe je? Je gaat een ijsje eten! Met deze knutseltip blijf je helemaal in dat thema. Misschien minder verkoelend, maar minstens zo leuk: een ijsje knutselen. Met deze knutseltip maak je van wol en papier heel vrolijke ijsjes. In een paar simpele stappen knutsel jij jouw ijsjes. Welke smaken maak jij?
Lees meer >
Kraanvogel Vouwen
Knutselideeën
25 april 2022
Pak je dubbelzijdig bedrukte origamipapier er bij en vouw zelf deze kraanvogel. Maak een tassel met katoengaren en rijg die met kralen door de kraanvogel om hem op te hangen.
Lees meer >
Kerstdecoratie met Rozetten
Knutselideeën
1 februari 2022
Maak je eigen engelen, kerstbomen en sneeuwvlokken om op te hangen of de tafel mee te versieren. Vouw en knip de cakeservetten of rozetten om de verschillende vormen te maken om het huis in kerstsfeer te brengen!
Lees meer >
Raceauto van wc rol
Knutselideeën
17 januari 2022
Maak grappige raceauto's van kartonnen rolletjes en knutsel de wieltjes van golfkarton. Verf de auto in je favoriete kleur én voeg een foto van jezelf toe als snelle coureur!
Lees meer >
IJsstokjes Lantaarn
Knutselideeën
12 januari 2022
Maak een sfeervolle vierkante lantaarn voor waxinelichtjes van ijsstokjes die aan elkaar zijn gelijmd. De binnenkant van de lantaarn is bekleed met doorzichtig papier waardoor een zacht licht ontstaat wanneer de lantaarn brandt.
Lees meer >