Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!

Knutselideeën met Foam

Bekijk de leukste knutselideeën met foam, ook wel EVA genoemd. EVA is een soort heel fijn schuim materiaal, opgebouwd uit duizenden luchtbelletjes en dat maakt het superlicht, flexibel en makkelijk om mee te knutselen. Foam is te koop in allerlei mooie kleuren.

Kies een mooie knutseltip uit en verf, plak, knip en versier met foam. Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Kleurrijke Bloemen van Foam
Knutselideeën
23 mei 2023
Maak kleurrijke bloemen door ijslollystokjes van Eva foam en kralen met een touwtje aan elkaar te bevestigen.
Lees meer >
Bloempot Upcycling
Knutselideeën
27 februari 2023
Maak een bloempot of vaas door een leeg plastic emmertje of iets dergelijks opnieuw te gebruiken en te versieren.
Lees meer >
Paashaas en Kuiken
Knutselideeën
17 januari 2023
Deze paashaas en kuiken zijn gemaakt van een tweedelig plastic ei gedecoreerd met foam rubber en wiebelogen. Gebruik het aangehechte sjabloon voor het uitknippen van oren, vleugels en snavel.
Lees meer >
Foam Paashangers
Knutselideeën
12 januari 2023
Knip mooie paashangers uit gekleurde foamvellen. Je kunt het bijbehorende sjabloon downloaden of natuurlijk zelf mooie figuren bedenken. Op de plek van het buikje is een pompom bolletje gehangen.
Lees meer >
Handenmasker Foam
Knutselideeën
25 januari 2022
Leg je handen op een vel foam en trek Teken om je handen op een vel foam plaat. Knip de handen uit en lijm aan elkaar om een masker te maken.
Lees meer >