Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselen met Pasen

Afbeelding voor

Op zoek naar leuke knutselideeën om met kinderen te knutselen voor Pasen? Dan ben je bij hier op de juiste plek. Bekijk de verschillende knutselprojecten, van paashangers met klei of papier maché tot eierdopjes van gekleurd papier. Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg.

Kies een leuk Paas knutselidee uit, verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag om het paasfeest aan te kleden. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Cadeautasje Pasen
Knutselideeën
19 maart 2024
Wil je een keer iets anders dan een inpakpapiertje? Hoe leuk zijn deze zelf versierde cadeautasjes? Met chenille, papier en een wiebeloogje maak je heel gemakkelijk een originele verpakking voor jouw cadeautje.
Lees meer >
Maak een Paasmandje
Knutselideeën
18 februari 2024
Laat kinderen kennismaken met de basisprincipes van mandenvlechten met dit eenvoudig te gebruiken knutselpakket! In deze set vind je 12 mandjes. Leuk om te gebruiken als paasmandje.
Lees meer >
Paashaas van WC rol
Knutselideeën
15 februari 2024
Wist je dat je met lege WC-rolletjes eindeloos kunt knutselen? Je maakt deze leuke paashaas ook heel gemakkelijk van een wc-rolletje. Bekijk de foto's met stap-voor-stap uitleg en maak zelf deze schattige paashaas.
Lees meer >
Konijntje Vouwen
Knutselideeën
13 februari 2024
Leer stap voor stap hoe je een konijntje vouwt met vouwblaadjes. Maak er een hele boel zodat je er een vrolijke paasslinger van kunt maken.
Lees meer >
Paasdecoratie Versieren
Knutselideeën
7 februari 2024
Versier een ei en een konijntje met glitterlijm en voeg de pompon als staart toe. Als de paasdecoraties klaar zijn, kunt je ze aan paastakken hangen als versiering.
Lees meer >
Pompom Kuikentjes
Knutselideeën
6 februari 2024
Maak zes schattige pomponkuikens. Je maakt pompons in twee verschillende kleuren en versiert ze vervolgens met ogen en snavels. Gebruik de kuikentjes als paasdecoratie en hang ze aan takken uit de tuin.
Lees meer >
Paasfamilie van Silk Clay
Knutselideeën
6 februari 2024
Maak van Silk Clay een schattige kleine kuikenfamilie, met één kuikentje, één kip en twee kleine eitjes. Bedek eerst de styropor eieren met Silk Clay en voeg daarna de snavels, ogen, vleugels en pootjes toe. Je kunt ook een nestje maken voor de kuikens van pijpenragers en katoenwol.
Lees meer >
Paasmandje maken
Knutselideeën
6 februari 2024
Lekker knutselen met Pasen? Met dit leuke knutselpakketje maak je zelf een kartonnen paasmandje met schattig konijntje.
Lees meer >
Pompom Kuikentje
Knutselideeën
5 februari 2024
Knutsel zelf een kuikentje met Pasen. Dit kuikentje is gemaakt van zelfgemaakte pompoms. Plak oogjes, een snavel en als accessoire een leuke foamsticker op het kopje en gebruik chenille voor de pootjes. Zo maak jij heel gemakkelijk jouw eigen kuikentje.
Lees meer >
Paas Eierdopje Maken
Knutselideeën
5 februari 2024
Hard- of zacht gekookt? Hoe eet jij je ei het liefst? Of heb je liever een gebakken eitje, of een omelet? Een gekookt ei vraagt om een eierdopje, en laat je die nu gemakkelijk zelf kunnen maken! Maak het eten van een eitje nog leuker met je zelf geknutselde eierdopje. Wat is toepasselijker dan een kip als eierhouder? Knutsel heel makkelijk en snel je eigen kippetje. Leuk om het ontbijt op te fleuren of als verrijking van de Paasbrunch!
Lees meer >
Paaseieren versieren
Knutselideeën
5 februari 2024
Breng je huis in de ultieme paasstemming met deze originele paaseieren! De eieren in deze blog zijn niet versierd met paashazen, kuikentjes en schaapjes, maar juist origineel en uniek! Versier dit jaar je gekookte of uitgeblazen witte eieren met een magische eenhoorn, vrolijk ijsje of coole cactus!
Lees meer >
Eierwarmers Punniken
Knutselideeën
5 februari 2024
Houd alle eitjes van het Paasontbijt lekker warm met deze schattige zelfgemaakte eierwarmers van punnikdraad.
Lees meer >