Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Knutselideeën voor kinderen

Ontdek de leukste DIY projecten en knutselideeën voor kinderen om thuis mee aan de slag te gaan. Kies een knutselidee en bekijk de stap-voor-stap uitleg, compleet met handige foto's en download instructies. Bij elk project vind je precies wat je nodig hebt en bestel je met 1 druk op de knop alle materialen die je nog kunt gebruiken. Of je nu zoekt naar mooie strijkkralenpatronen, houdt van knutselen met papier of liever gaat kleien, je vindt een passend knutselidee bij Lobbes!

Schoolbord Snijplank
Knutselideeën
15 mei 2024
Maak je eigen gepersonaliseerde schoolbord weekkalender met een snijplank en schoolbord verf. Zoek je nog een leuk knutselwerkje voor Moederdag of Vaderdag? Dan is deze unieke weekkalender een mooi cadeau!
Lees meer >
Fotokoord kralen
Knutselideeën
15 mei 2024
Hang je foto's aan een stuk touw gedecoreerd met kralen en wasknijpers gedecoreerd met Sticky Base gemengd met pailletten.
Lees meer >
Gelukspoppetjes knopen
Knutselideeën
15 mei 2024
Iedereen heeft soms wel een beetje extra geluk nodig, een belangrijke toets, een spannende presentatie of de eerste schooldag. Of misschien heb je gewoon een leuk geschenkje nodig! Wat is er dan leuker dan het gelukspoppetje zelf te maken?
Lees meer >
Tot de Maan...
Knutselideeën
15 mei 2024
Maak een lief en persoonlijk Vaderdag of Moederdag cadeau met je eigen foto, verf en ijsstokjes.
Lees meer >
Penhouder Steen
Knutselideeën
15 mei 2024
Deze penhouder is de ideale bureauaccessoire. Zo heb je altijd een pen bij de hand én blijven je losse papieren op hun plek. Deze gekleurde steen is een perfect knutselcadeautje voor Vaderdag!
Lees meer >
Strijkkralenhanger Papa
Knutselideeën
15 mei 2024
Geef jouw papa voor Vaderdag een zelfgemaakte sleutelhanger van strijkkralen. Met het voorbeeld leg je de strijkkralen in zo'n patroon dat de letters PAPA te zien zijn. Zo kan papa zijn sleutels nooit meer kwijtraken!
Lees meer >
Strijkkralen Pennenbakje
Knutselideeën
15 mei 2024
Dit pennenbakje maak je van strijkkralen op een rond strijkkralenbordje. Maak een ring van strijkkralen op de buitenste 2 cirkels van het bordje. Strijk dan het patroon op de normale manier en maak op deze manier verschillende ringen. Zorg aan het eind ook voor een compleet gevulde bodemplaat, om de pennen in het bakje te bewaren.
Lees meer >
Flesopener Superheld
Knutselideeën
15 mei 2024
Tover een houten flesopener om tot Superheld met dit knutselidee. Zo laat je je vader met Vaderdag weten dat hij jouw grote held is!
Lees meer >
Insecten Wasknijpers
Knutselideeën
13 mei 2024
Knutselen met wasknijpers is super leuk voor kinderen! Met ons printable sjabloon, pompoms en wiebeloogjes maak je heel gemakkelijk deze insecten van wasknijpers.
Lees meer >
Rups Knutselen
Knutselideeën
6 mei 2024
Het is weer voorjaar! Hoe leuk is het dan om deze schattige rupsjes te knutselen. Het enige wat je nodig hebt aan materiaal is groen papier, verschillende kleuren pompoms en kleine wiebeloogjes.
Lees meer >
Strijkkralen Bloemen
Knutselideeën
30 april 2024
Maak de een prachtig bosje bloemen van strijkkralen! De bloembladeren zijn gemaakt van strijkkralen, de stelen van chenilledraden en het bloemhartje is een pompom. Met een zeshoekige strijkkralen onderplaat leg je het patroon. Kies voor strijkkralen in standaardkleuren, parelmoer- en glitterkleuren voor een superschattig bosje bloemen. Leuk om te geven voor Moederdag!
Lees meer >
Koningsdag Vlaggenlijn
Knutselideeën
10 april 2024
Maak je eigen Koningsdag vlaggenlijn met ons gratis vlaggetjes sjabloon. Print deze uit, trek over op gekleurd papier en maak zo heel gemakkelijk jouw eigen vlaggenlijn voor 27 april. Oranje Boven!
Lees meer >