Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Strijkkralen Voorbeelden

Bekijk de leukste strijkkralen voorbeelden om zelf te maken. Van unieke strijkkralen bosvogeltjes tot handige pennenbakjes, je maakt het met de knutseltips van Lobbes.

Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Dino strijkkralen
Knutselideeën
9 mei 2023
Ga aan de slag met strijkkralen en maak zelf deze stoere dino. Download de afbeelding en maak deze dino met verschillende kleuren strijkkralen!
Lees meer >
Strijkkralen Bloemen
Knutselideeën
24 januari 2023
Maak de mooiste strijkkralen bloemen in een schattig klein bosje. De bloembladeren zijn gemaakt van strijkralen, de stelen weer van chenille draden en het bloemhartje is een pompom. Met een zeshoekige strijkkralen onderplaat leg je het patroon. Kies voor strijkkralen in standaard kleuren en in parelmoer en glitterkleuren voor een superschattig bosje bloemen.
Lees meer >
Klavertje Geluk van Strijkkralen
Knutselideeën
17 januari 2023
Geef iemand een portie geluk met dit schattige klavertje vier! Maak een klavertje met lieveheersbeestje van strijkkralen op een vierkant bordje en hang er een cadeaulabeltje aan met jouw hartewens.
Lees meer >
Strijkkralen Vogels
Knutselideeën
17 januari 2023
Houd jij ook van vogels? Dan maak je met de strijkkralen patronen echte bosvogeltjes die veel in Europa voorkomen. Wat dacht je van een koolmeesje met de knalgele borst, een boomklever of een roodborstje. Download het voorbeeld en binnen een handomdraai hangt er een prachtig vogeltje voor je raam.
Lees meer >
Strijkkralen Vissen
Knutselideeën
16 januari 2023
Maak een verzameling vissen met strijkkralen en het voorbeeld uit dit knutselidee! Kies je favoriete kleur, zoek er nog een kleur bij voor de vinnen en ga aan de slag!
Lees meer >
Strijkkralen Pokéball
Knutselideeën
16 januari 2023
Vang alle Pokémons in je buurt met deze Pokeball van strijkkralen. Met drie kleuren en een rond strijkkralenbordje maak je met een beetje geduld je eigen strijkkralen Pokéball!
Lees meer >
Kastanje Eenhoorn
Knutselideeën
6 oktober 2022
Verzamel mooie herfst kastanjes en maak deze vrolijke eenhoorn met strijkkralen, touw en satéprikkertjes. Van Silk Clay maak je de oortjes en hoorn voor jouw zelfgemaakte eenhoorn!
Lees meer >
Fruitige Deksels
Knutselideeën
4 juli 2022
In het voorjaar wil je buitenspelen, dat is wel duidelijk. Maar van druk spelen krijg je dorst. Dus moet er wat gedronken worden! Glaasje limonade, melk of gewoon water. Lekker in het zonnetje je dorst lessen. En hop, een vlieg in je drinken! Helemaal bij zoete limonade worden er veel beestjes aangetrokken. Hartstikke interessant die insecten, maar liever niet in jouw drankje. Met deze fruitige drinkdeksels zorg je dat jouw drinken ook echt van jou blijft. En zelfs dat bekertje water wordt een feestje van deze vrolijke knutsels!
Lees meer >
Penhouder Steen
Knutselideeën
24 mei 2022
Deze penhouder is de ideale bureauaccessoire. Zo heb je altijd een pen bij de hand én blijven je losse papieren op hun plek. Deze gekleurde steen is een perfect knutselcadeautje voor Vaderdag!
Lees meer >
Strijkkralenhanger Papa
Knutselideeën
24 mei 2022
Geef jouw papa voor Vaderdag een zelfgemaakte sleutelhanger van strijkkralen. Met het voorbeeld leg je de strijkkralen in zo'n patroon dat de letters PAPA te zien zijn. Zo kan papa zijn sleutels nooit meer kwijtraken!
Lees meer >
Strijkkralen Diamant
Knutselideeën
11 april 2022
Maak met strijkkralen deze diamanten hanger voor aan een halsketting. Verras je moeder met moederdag en doe haar een diamanten ketting cadeau!
Lees meer >
Strijkkralen Kermit
Knutselideeën
31 maart 2022
Ga aan de slag met strijkkralen en maak zelf dit grappige Kermit de Kikker portret! Met twee kleuren groen, roze, rode en zwarte strijkkralen maak je in een handomdraai je eigen Kermit.
Lees meer >