Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Strijkkralen Voorbeelden

Bekijk de leukste strijkkralen voorbeelden om zelf te maken. Van unieke strijkkralen bosvogeltjes tot handige pennenbakjes, je maakt het met de knutseltips van Lobbes.

Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Penhouder Steen
Knutselideeën
15 mei 2024
Deze penhouder is de ideale bureauaccessoire. Zo heb je altijd een pen bij de hand én blijven je losse papieren op hun plek. Deze gekleurde steen is een perfect knutselcadeautje voor Vaderdag!
Lees meer >
Strijkkralenhanger Papa
Knutselideeën
15 mei 2024
Geef jouw papa voor Vaderdag een zelfgemaakte sleutelhanger van strijkkralen. Met het voorbeeld leg je de strijkkralen in zo'n patroon dat de letters PAPA te zien zijn. Zo kan papa zijn sleutels nooit meer kwijtraken!
Lees meer >
Strijkkralen Pennenbakje
Knutselideeën
15 mei 2024
Dit pennenbakje maak je van strijkkralen op een rond strijkkralenbordje. Maak een ring van strijkkralen op de buitenste 2 cirkels van het bordje. Strijk dan het patroon op de normale manier en maak op deze manier verschillende ringen. Zorg aan het eind ook voor een compleet gevulde bodemplaat, om de pennen in het bakje te bewaren.
Lees meer >
Strijkkralen Bloemen
Knutselideeën
30 april 2024
Maak de een prachtig bosje bloemen van strijkkralen! De bloembladeren zijn gemaakt van strijkkralen, de stelen van chenilledraden en het bloemhartje is een pompom. Met een zeshoekige strijkkralen onderplaat leg je het patroon. Kies voor strijkkralen in standaardkleuren, parelmoer- en glitterkleuren voor een superschattig bosje bloemen. Leuk om te geven voor Moederdag!
Lees meer >
Sleutelhanger Mama
Knutselideeën
20 maart 2024
Geef jouw mama een zelfgemaakte sleutelhanger van strijkkralen. Gebruik de kleuren die jij mooi vindt en maak zo jouw eigen unieke sleutelhanger voor je moeder.
Lees meer >
Strijkkralen Vogels
Knutselideeën
5 februari 2024
Houd jij ook van vogels? Dan maak je met de strijkkralen patronen echte bosvogeltjes die veel in Europa voorkomen. Wat dacht je van een koolmeesje met de knalgele borst, een boomklever of een roodborstje. Download het voorbeeld en binnen een handomdraai hangt er een prachtig vogeltje voor je raam.
Lees meer >
Sneeuwbol Kerstfiguur
Knutselideeën
13 december 2023
Maak je eigen sneeuwbol met kerstfiguren gemaakt van strijkkralen. Maak een kerstboom, een sneeuwpop, een rendier of kerstman en plaats je gekozen figuur in de sneeuwbol. Vul het met glitter en schroef het deksel er weer stevig op om zo je eigen sneeuwbol te maken. Schud de bol en zie hoe hoe de glitters betoverend ronddwarrelen in de bol! Hieronder laten we, met foto's, stap voor stap, zien hoe je zo'n sneeuwbol met strijkkralenfiguur maakt.
Lees meer >
Dino strijkkralen
Knutselideeën
9 mei 2023
Ga aan de slag met strijkkralen en maak zelf deze stoere dino. Download de afbeelding en maak deze dino met verschillende kleuren strijkkralen!
Lees meer >
Klavertje Geluk van Strijkkralen
Knutselideeën
17 januari 2023
Geef iemand een portie geluk met dit schattige klavertje vier! Maak een klavertje met lieveheersbeestje van strijkkralen op een vierkant bordje en hang er een cadeaulabeltje aan met jouw hartewens.
Lees meer >
Strijkkralen Vissen
Knutselideeën
16 januari 2023
Maak een verzameling vissen met strijkkralen en het voorbeeld uit dit knutselidee! Kies je favoriete kleur, zoek er nog een kleur bij voor de vinnen en ga aan de slag!
Lees meer >
Strijkkralen Pokéball
Knutselideeën
16 januari 2023
Vang alle Pokémons in je buurt met deze Pokeball van strijkkralen. Met drie kleuren en een rond strijkkralenbordje maak je met een beetje geduld je eigen strijkkralen Pokéball!
Lees meer >
Kastanje knutselen
Knutselideeën
6 oktober 2022
Verzamel mooie herfst kastanjes en maak deze vrolijke eenhoorn met strijkkralen, touw en satéprikkertjes. Van Silk Clay maak je de oortjes en hoorn voor jouw zelfgemaakte eenhoorn!
Lees meer >