Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Pompoms

Bekijk alle knutselideeën met pompoms. Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Insecten Wasknijpers
Knutselideeën
13 mei 2024
Knutselen met wasknijpers is super leuk voor kinderen! Met ons printable sjabloon, pompoms en wiebeloogjes maak je heel gemakkelijk deze insecten van wasknijpers.
Lees meer >
Rups Knutselen
Knutselideeën
6 mei 2024
Het is weer voorjaar! Hoe leuk is het dan om deze schattige rupsjes te knutselen. Het enige wat je nodig hebt aan materiaal is groen papier, verschillende kleuren pompoms en kleine wiebeloogjes.
Lees meer >
Paashaas van WC rol
Knutselideeën
15 februari 2024
Wist je dat je met lege WC-rolletjes eindeloos kunt knutselen? Je maakt deze leuke paashaas ook heel gemakkelijk van een wc-rolletje. Bekijk de foto's met stap-voor-stap uitleg en maak zelf deze schattige paashaas.
Lees meer >
Pompom Kuikentjes
Knutselideeën
6 februari 2024
Maak zes schattige pomponkuikens. Je maakt pompons in twee verschillende kleuren en versiert ze vervolgens met ogen en snavels. Gebruik de kuikentjes als paasdecoratie en hang ze aan takken uit de tuin.
Lees meer >
Pompom Kuikentje
Knutselideeën
5 februari 2024
Knutsel zelf een kuikentje met Pasen. Dit kuikentje is gemaakt van zelfgemaakte pompoms. Plak oogjes, een snavel en als accessoire een leuke foamsticker op het kopje en gebruik chenille voor de pootjes. Zo maak jij heel gemakkelijk jouw eigen kuikentje.
Lees meer >
Clown Maken
Knutselideeën
30 januari 2024
Maak deze vrolijke clown met een leeg wc-rolletje, pailletten en verschillende kleuren vlechtstroken.
Lees meer >
Stropdas Knutselen
Knutselideeën
22 januari 2024
Knutsel je eigen stropdas met dit leuke knutselidee. Download de stropdas, knip deze uit en versier de stropdas zoals jij wilt. Gebruik verf, glitters, stiften of pompoms en maak je eigen stropdas voor carnaval.
Lees meer >
Vlinderdas Maken
Knutselideeën
11 januari 2024
Kom helemaal in carnavalstemming door je eigen vlinderdas te maken. Je maakt deze vlinderdas heel gemakkelijk met papier en pompoms. Maak er een stuk elastiek aan vast en klaar is je zelfgemaakte vlinderdas.
Lees meer >
Sneeuwpop maken
Knutselideeën
8 januari 2024
Maak van pompoms deze schattige sneeuwpop. Volg de uitleg met stap-voor-stap foto's om deze sneeuwpop zelf te maken.
Lees meer >
Wollen Egeltje
Knutselideeën
8 november 2023
Maak nu zelf je eigen wollen egeltje met dit knutselidee. Ga aan de slag met wol, maak je eigen pompom en klaar is je zelfgemaakt egel. Varieer met kleuren of met de grootte van je pompommaker om zo een hele egelfamilie te maken.
Lees meer >
Spin Knutselen
Knutselideeën
1 november 2023
Laat iedereen schrikken met deze enge spin! Je maakt de spin heel gemakkelijk door twee pompoms zelf te maken en chenille draden te gebruiken voor de poten. Ga lekker aan de slag met het knutselen van de spin en gebruik de stap-voor-stap uitleg met bijbehorende foto's.
Lees meer >
Monstertjes van Pompoms
Knutselideeën
4 oktober 2023
Deze drie creepy-crawlies hebben lijven gemaakt van pompoms en poten van chenille. De ogen en tanden zijn gemaakt van vilt. Gebruik verschillende kleuren wol en vilt om ook schattige monstertjes te kunnen maken.
Lees meer >