Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Voor het eerst naar de basisschool betekent gedag zeggen tegen de peuterspeelzaal. Op de hockeyclub gaan na een paar jaar gevoetbald te hebben. Of op zoek naar een creatieve traktatie voor een themafeest? Van afscheid tot feest, doe inspiratie op voor leuke en originele  traktaties om zelf te maken.

Dikkie Dik Traktatie
Traktatie
19 mei 2023
Maak zelf deze schattige en gezonde Dikkie Dik trakatie om uit te delen! Is jouw peuter ook zo dol op de herkenbare avonturen van Dikkie Dik? Dan maak je in een handomdraai deze Dikkie Dik traktatie voor bijvoorbeeld de peuterspeelzaal. In combinatie met het uitdeelboekje wordt het een perfect cadeautje!
Lees meer >
Duurzame uitdeelcadeautjes
Traktatie
26 januari 2023
Het is weer zover: je moet een traktatie bedenken om mee te nemen naar de kinderopvang of school. Of misschien zoek je een leuk uitdeelcadeautje voor een grotere groep of een kinderfeestje. Wat wordt het deze keer? Misschien overweeg je om een uitdeelcadeautje te geven in plaats van iets te snacken. Of voor erbij, natuurlijk. Hoe kies je een uitdeelcadeautje dat betaalbaar én ook nog een beetje duurzaam is? We geven je 5 tips voor een duurzamere keuze, voor trakteren met een goed gevoel!
Lees meer >
Apenboom traktatie
Traktatie
15 februari 2022
Ben jij ook een echte apenkop? Dan is deze traktatie echt iets voor jou! Deze superleuke apenboom traktatie maak je in een handomdraai en zal bij iedereen in de smaak vallen door de lekkere eetbare onderdelen. Lekker én grappig, dat zijn de betere traktaties. Leuk om uit te delen op school of op je opvang.
Lees meer >
Klimwand traktatie
Traktatie
16 juni 2020
Deze super leuke traktatie zal bij iedereen in de smaak vallen! De cake vormt een klimwand, met Smarties als klimgrepen! Maak het af met je favoriete Playmobil poppetjes en voilà, een originele traktatie voor op school of op het kinderdagverblijf.
Lees meer >
Olifanten traktatiebakje
Traktatie
21 oktober 2019
Dit olifanten traktatiebakje ziet er superschattig en feestelijk uit. De slurf van de olifant is eigenlijk een roltong waarop je kunt blazen zodat er een vrolijke toeter te horen is, net als bij een echte olifant! Op het feesthoedje en aan de zijkanten van de olifant kun je nog zelf een tekst schrijven, bijvoorbeeld ‘Hoera’ en daarna jouw naam en leeftijd. Zo weten alle kinderen dat ze jouw verjaardag aan het vieren zijn ;-)
Lees meer >
Uitdeelboekjes traktatie
Traktatie
13 maart 2019
Kleintjes worden groot! Dat besef je vooral als je kind een mijlpaal bereikt. De eerste stapjes, het eerste woordje en het moment dat je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal ging, blijven voor eeuwig in je geheugen gegrift. Wat was het moeilijk om je kind voor de eerste keer uit handen te geven aan vreemden en achter te laten bij onbekende kinderen. Dat is nu wel anders. Je kind heeft zijn plekje gevonden en wordt bijna 2, 3 of 4 jaar en het is tijd voor een feestje! Wat geef je jonge kinderen als traktatie, waarmee maak je peuters blij? Ongezond mag het niet zijn en gezond voedsel valt vaak niet in de smaak bij kleintjes. Maar wat dan? Uitdeelboekjes zijn perfect: origineel en erg gezond voor de ontwikkeling van het jonge kind!
Lees meer >
Eenhoorn Traktatie
Traktatie
25 februari 2019
Trakteren op een eenhoorn, dat wil jij toch ook? Wat is er nou magischer en schattiger dan een unicorn? Nee, daar kan echt niks tegenop! En dus ga jij samen met je moeder of vader aan de knutsel! Deze eenhoorn traktatie ziet er niet alleen betoverend mooi uit, hij is ook nog eens eenvoudig om te maken. Je bepaalt zelf waar de hoorn uit bestaat: uit gezond fruit of uit ongezonde (maar o zo lekkere) snoepjes!
Lees meer >
Giraffe poffertjes traktatie
Traktatie
1 februari 2019
Trakteren in het dierenthema. Ideeën zat, maar ken jij de poffertjes giraffe al? Dieren blijven kinderen fascineren. Combineer dit met een heerlijke traktatie en je hebt gegarandeerd succes. Je kunt de giraffe natuulijk uitdelen als traktatie op school, maar het is misschien nog wel leuker de poffertjes giraffe zelf te maken op jouw kinderfeestje! Lees snel hoe je deze grappige traktatie klaarmaakt.
Lees meer >
Trakteren met een kleurrijke regenboog
Traktatie
11 januari 2019
Je wilt je kind op iets gezonds, maar toch ook iets leuks laten trakteren. Deze vrolijke regenboog traktatie is wat jij zoekt! De fruitspies met eenhoorn- en handjesgummetjes is super gezond, maar ook bijzonder aantrekkelijk. De traktatie ziet er kleurrijk uit, smaakt heerlijk en heeft iets leuks om mee naar huis te nemen!
Lees meer >
Herfst traktatie Egels en Eikels
Traktatie
30 oktober 2018
Egels zijn er altijd wel, maar in de herfst kom je ze veel vaker tegen. Dit komt doordat ze nog snel op zoek zijn naar voedsel voor hun vetreserves om zo hun winterslaap door te komen. Wanneer je in de herfst jarig bent is het leuk om deze egel traktaties te maken, de stekels prikken niet want die zijn van hagelslag.
Lees meer >
Griezelig Gezonde Traktatie
Traktatie
30 oktober 2018
Het einde van de maand oktober nadert: alle griezels verzamelen! Tijd voor een spannend griezelfeestje met spookachtige gezonde traktaties. Wat dacht je van mandarijntjes die op pompoenen lijken en die een eng gezichtje hebben of spook bananen? Laat je vrienden schrikken en verstop tussen de traktaties grote, angstaanjagende speelgoed spinnen. Wie durft er nog een hap te nemen?
Lees meer >
Piratentraktatie
Traktatie
4 februari 2018
Ooglapje voor, litteken geschminkt en vieren maar! Bij een piratenfeest hoort natuurlijk ook een piratentraktatie. Of je de traktatie nu uitdeelt in de klas, of op tafel zet tijdens het stoere feest, hiermee scoor je gegarandeerd een lach op het kindergezicht. Je laat met de piratentraktatie direct zien welk thema jouw feest heeft, en je knutselt de versnapering in mum van tijd in elkaar. Dus: wanneer ga jij jouw piratenfeest organiseren?
Lees meer >