Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!

Blijf op de hoogte van nieuwe speelgoedtrends, speel leuke buitenspellen en lees onze ervaringen met het nieuwste speelgoed. Wij geloven dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel voor de ontwikkeling. Lees hier de leukste tips om lekker te kunnen spelen!

20 tips voor een geweldig dinofeestje
Spelen
17 mei 2023
Is jouw kind helemaal gek op dino’s? Dan is de kans groot dat je gevraagd bent om een dinofeestje te organiseren voor zijn of haar verjaardag. Maar wat ga je doen? We geven je graag wat inspiratie en delen leuke tips voor een gevaarlijk gezellig dinofeestje. Met maar liefst 16 ideeën voor spelletjes en activiteiten!
Lees meer >
Zwemhulpjes jonge kinderen
Spelen
10 mei 2023
De meeste jonge kinderen zijn gek op water. Lekker spetteren en spatten! Zwemmen met jonge kids is ontzettend leuk, maar het is wel belangrijk om goed voorbereid het water in te gaan. Veiligheid staat voorop in het zwembad. We geven in deze blog daarom tips over welk zwemhulpje je kunt gebruiken om je kindje veilig boven water te houden in het zwembad. Van babyfloat tot zwembandjes en van puddlejumper tot zwemtrainer: welk zwemhulpmiddel zijn geschikt voor jouw kind?
Lees meer >
10 Kleedjesmarkt Tips
Spelen
12 april 2023
Op 27 april is het weer Koningsdag. Driewerf hoera! Misschien ben je wel van plan om gezellig op de kleedjesmarkt te gaan zitten om een extra zakcentje te verdienen. Jij van je ongebruikte spullen af, iemand anders weer blij met een tweedehands schat. Hoe ga je nou succesvol te werk en kun je al je spullen verkopen? Wij geven je 10 tips voor een winstgevende Koningsdag op de kleedjesmarkt!
Lees meer >
Peuterstep kiezen
Spelen
16 maart 2023
Voor peuters is er niets leuker dan nieuwe manieren ontdekken om te bewegen. Een step is daarom een fantastisch cadeau voor kinderen van 2 of 3 jaar. Maar hoe kies je nou een step die geschikt is voor een peuter of jonge kleuter? We geven je een aantal tips en dingen om op te letten.
Lees meer >
Top 5 Speelgoed Koffiezetapparaten
Spelen
13 maart 2023
De zon komt ‘s ochtends steeds eerder op. Dat betekent dat het weer tijd is voor een lekker bakkie koffie in de eerste warme zonnestralen van het jaar. Jouw kopje koffie zet je misschien onder de Senseo of juist onder een klassiek filterapparaat. Koffie heb je in heel veel verschillende smaken en het aanbod koffiemachines is haast net zo groot. Om te ontdekken welke koffie je het beste kunt maken en drinken in speelgoedland, hebben we deze Top 5 speelgoed koffiezetapparaten opgesteld. Zodat jij samen met je kinderen de lekkerste koffie kunt maken!
Lees meer >
Speelgoedtrends 2023
Spelen
16 februari 2023
Zo aan het begin van het nieuwe jaar kijken we bij Lobbes graag ver vooruit. Met Sinterklaas al in het vizier zijn we alweer volop op zoek naar de nieuwste trends en het meest bijzondere speelgoed dat in de loop van het jaar uitgebracht gaat worden. In februari is Lobbes naar de Speelgoedbeurs in Neurenberg (Duitsland) geweest om inspiratie op te doen. Want alles wat hip en happening is op speelgebied, vind je op deze internationale ‘Spielwarenmesse’. We vertellen je graag welke speelgoedtrends voor 2023 we hier hebben gespot!
Lees meer >
Cadeautjes voor 1, 2 en 3 jarigen
Spelen
12 januari 2023
Cadeautjes uitzoeken voor een kind kan een hele uitdaging zijn, zoveel keuze aan speelgoed en daarbij zijn er zoveel verschillende kinderen! Je zoektocht begint bij de leeftijd van een kind, want in deze jaren gaat de ontwikkeling razendsnel. Zoek je een cadeautje voor baby of een kind van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar? Voor elk van deze leeftijdsfasen geven we je een aantal traditionele én originele cadeautips. Bij alle cadeaus is rekening gehouden met de ontwikkeling van het kind per leeftijd.
Lees meer >
Speelgoedtrends 2022
Spelen
22 december 2022
Sommige speelgoedartikelen zijn ieder jaar weer populair bij kinderen. Maar zeker onder invloed van social media en nieuwe televisiehits zien we ook ieder jaar weer een boel nieuwe trends ontstaan. Ook dit jaar waren er weer opvallende ontwikkelingen te zien bij het populairste speelgoed van Lobbes. Ben je benieuwd naar de speelgoedtrends van 2022? Lees gauw verder!
Lees meer >
Kerstvakantie activiteiten
Spelen
15 december 2022
Hoera, kerstvakantie! De feestdagen zijn natuurlijk een gezellige tijd, maar het kan in huis wel even iets minder gezellig worden, als je kinderen zich snel vervelen. Vraag jij jezelf weer eens af: wat te doen met de kinderen in de kerstvakantie? Lobbes tipt 15 leuke kinderactiviteiten voor in de kerstvakantie!
Lees meer >
De 15 populairste spellen van 2022
Spelen
8 december 2022
Als je denkt aan december, denk je aan Sinterklaas, Kerstmis, adventskalenders en… spelletjes! Bij Lobbes vinden we december bij uitstek de maand om veel spelletjes te spelen, juist ook tijdens de feestdagen. Het gure weer en de lekkere hapjes die bij de feestdagen horen, het gezellig samenkomen van families en gezinnen: echt DE tijd om een spelletje te spelen.
Lees meer >
10 Originele ideeën voor oudejaarsavond
Spelen
5 december 2022
Het einde van het jaar is aangebroken, het is bijna oudejaarsavond! Een moment om samen met je gezin gezellige activiteiten te ondernemen. De avond is lang, dus er is volop tijd! Eerst is er de voorbereiding: samen het huis versieren, feestmutsjes knutselen en oliebollen bakken. Op de avond zelf kun je gourmetten, film kijken, sterretjes afsteken en (kinder)champagne drinken. Maar dat zijn activiteiten die iedereen kan verzinnen. Hier zijn 10 originele activiteiten voor oudejaarsavond!
Lees meer >
Sinterklaas Dobbelspel
Spelen
24 november 2022
Als de winter haar intrede maakt, komt ook altijd weer die vraag: wat gaan we doen met Sinterklaas? Heb je geen (hele jonge) kinderen, dan is een sinterklaas dobbelspel altijd leuk. Met familie, vrienden of een andere groep: dobbelen met Sinterklaas is dolle pret. Want hoewel de cadeautjes klein zijn, worden we toch stiekem allemaal héél erg fanatiek om dat ene pakje te bemachtigen… Ga je een dobbelspel doen met sinterklaas? Print de downloadbare Lobbes Dobbelspelregels en laat het heerlijk avondje maar beginnen!
Lees meer >