Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Blijf op de hoogte van nieuwe speelgoedtrends, speel leuke buitenspellen en lees onze ervaringen met het nieuwste speelgoed. Wij geloven dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel voor de ontwikkeling. Lees hier de leukste tips om lekker te kunnen spelen!

Aftellen naar Pakjesavond
Spelen
28 oktober 2019
16 november is het zover: de intocht van Sinterklaas! De goedheiligman komt die dag met de trein aan in Apeldoorn. Daarmee luidt hij de leukste tijd van het jaar in. “Vol verwachting klopt ons hart”. Wat zou hij vanavond in jouw schoentje doen? Nog spannender: wat krijg je met Pakjesavond? De lol en spanning van het krijgen van een ingepakt cadeau en de verrassing van het uitpakken, dat is waar je naar toe leeft.
Lees meer >
Back 2 School
Spelen
16 augustus 2019
De vakantie alweer (bijna) voorbij! Heb jij een beetje zin in het nieuwe schooljaar? Of moet je er helemaal niet aan denken om weer vroeg op te staan? Hoe je het wendt of keert, je zal toch weer met je neus in de schoolboeken moeten gaan. Heb je nog geen idee hoe je je het beste kunt voorbereiden op de eerste schooldag? Geen zorgen, met de back 2 school tips van Lobbes ben jij school-ready.
Lees meer >
Top 10 waterpistolen
Spelen
1 juli 2019
Er zijn al heel wat zonnige dagen geweest en er komen vast nog heel wat zonnige dagen aan! Tijdens een warme dag is het heerlijk om voor wat verkoeling te zorgen. En hoe kan dat nu beter dan het houden van een watergevecht met toffe waterpistolen?
Lees meer >
Avondvierdaagse Tips
Spelen
22 mei 2019
De tijd van de Avondvierdaagse is aangebroken! In de maanden mei en juni vinden er op vele plekken in Nederland avondwandelingen plaats. Zit je in groep 3 of 4, dan loop je 5 kilometer en zit je in groep 5 t/m 8, dan loop je 10 kilometer per dag. Of loop jij 15 kilometer? Van al dat lopen, krijg je trek. Je neemt een tussendoortje mee voor onderweg. En... een Avondvierdaagse volbrengen verdient een beloning! Wat neem je mee voor onderweg? En... wat geef je een kind dat de finish behaalt op de laatste dag van de Avondvierdaagse? Hier zijn de Top 5 Gezonde snacks en de Top 5 Beloningen!
Lees meer >
De 5 coolste watertafels van 2019!
Spelen
24 april 2019
Spelen met water! Lekker spetteren, plonsen en door het koude water roeien met je handen. Daar hou jij toch ook van? Voor badderen in een zwembadje is het nog te koud, maar de temperatuur in het voorjaar is wel ideaal voor een watertafel, gevuld met water en soms ook zand (en modder!). Dit zijn de coolste watertafels van 2019! Doe inspiratie op en vul jouw perfecte tafel met water. Veel waterspeelplezier!
Lees meer >
Word een topverkoper op Koningsdag
Spelen
19 april 2019
Hoera, 27 april is het weer Koningsdag! De dag dat je op straat jouw spulletjes mag verkopen. Op jouw kamer of op zolder heb je vast speelgoed staan waar je niet meer mee speelt, maar misschien een ander nog wel. Zoek deze spulletjes op, leg een picknickkleed buiten neer op de grond en laat het verkopen maar beginnen!
Lees meer >
Kleuren sorteren met Twister
Spelen
15 april 2019
Heb je een korte activiteit nodig om een kwartier te overbruggen? Kunnen de kinderen nog wat oefening gebruiken als het gaat om sorteren en de primaire kleuren? Als je Twister in de buurt hebt liggen, dan is dit zo geregeld! De kinderen kunnen in kleine groepjes zelfstandig aan de slag, maar je kan het ook als klassikale activiteit gebruiken. Kortom: weinig voorbereiding, leerzaam en leuk!
Lees meer >
De 20 leukste voorjaarsspellen
Spelen
22 maart 2019
Het is lente! De vogeltjes fluiten, bloemetjes bloeien, lucht is blauw, het gras is groener dan groen en jij... Je gaat lekker veel buiten spelen! Weet je al wat je gaat doen? Hier is een lijst met inspiratie. Dit zijn de 20 leukste voorjaarsspellen, om lekker te spelen in de zon!
Lees meer >
Top 5 carnavalskostuums
Spelen
20 februari 2019
Dol op feest, verkleden en dansen? Dan heb je geluk! Het is bijna Carnaval, het feest waarbij iedereen zijn verstand op nul zet en lekker los gaat! Vier je mee? Om de keuze voor een kostuum wat makkelijker te maken, hebben we een top 5 carnavalskostuums gemaakt. Word deze carnaval een vrolijke flamingo, stoere ridder, maffe pinguïn, kleurrijke eenhoorn of coole piraat!
Lees meer >
(Buiten)speeltips voor de voorjaarsvakantie!
Spelen
19 februari 2019
Vakantie in het Noorden, bijna vakantie voor de rest van het land en schitterend weer in februari. Het recept voor e i n d e l i j k weer heerlijk buiten spelen. Maar wat doe je ook alweer? Na zolang jezelf binnenshuis te vermaken, is het bijna wennen buiten aan de slag te kunnen. Tijd voor een portie speelinspiratie voor buiten!
Lees meer >
Stimuleer lezen en geef een boek cadeau
Spelen
8 februari 2019
Geef een boek cadeau vanaf vrijdag 8 februari: Kruistocht in Spijkerbroek voor maar 2,50 euro! Lezen is genieten en ontspannen! Even weg van de echte wereld en opgaan in een compleet andere wereld vol fantasie en avontuur. Dat wordt ieder kind gegund! Daarom is er de leesbevorderingscampagne 'Geef een boek cadeau' met dit jaar het boek 'Kruistocht in Spijkerbroek' voor slechts 2,50 euro. Vanaf vrijdag 8 februari te koop bij Lobbes!
Lees meer >
10 tips bij voorlezen
Spelen
31 januari 2019
Lezen is leuk, samen lezen is nog leuker! Voorlezen zorgt voor ontspanning, het prikkelt de fantasie en is heel belangrijk voor de taalontwikkeling. Ook zorgt voorlezen voor een hechte band tussen het kind en de ouder/verzorger. Kinderen die op jonge leeftijd in aanraking komen met lezen en merken hoe leuk lezen is gaan zelf ook meer lezen. Hieronder vind je 10 tips die het voorlezen nóg leuker maken.
Lees meer >