Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Blijf op de hoogte van nieuwe speelgoedtrends, speel leuke buitenspellen en lees onze ervaringen met het nieuwste speelgoed. Wij geloven dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel voor de ontwikkeling. Lees hier de leukste tips om lekker te kunnen spelen!

Bereid je voor op de Koningsspelen
Spelen
17 april 2018
Over een paar dagen barsten de Koningsspelen weer los. Deze traditie wordt sinds 2013 massaal gevierd, toen Willem-Alexander als koning werd gehuldigd. De dag begint vaak met een gezamenlijk ontbijt op school, waarna de dag zich vult met allerlei sportieve activiteiten. Die actieve spellen wil je natuurlijk allemaal winnen. Bereid je daarom goed voor op de spelen door je oud-Hollandse vaardigheden op te krikken!
Lees meer >
3 onmisbare sets voor bellenblaasplezier
Spelen
5 april 2018
Bij bellenblaas denken we al snel aan een gekleurd flesje met in de dop een geduldspelletje. Dit haast klassieke speelgoed blijft ook erg leuk. Er is alleen nog veel meer mogelijk met bubbels en dat willen we je niet onthouden. Waarschijnlijk ken je SES Creative al van hun creatieve speelsets of de Explore-serie, maar wist je dat zo ook hele vette sets hebben om bellen mee te maken? We zet er drie voor je op een rijtje.
Lees meer >
8 Tips voor het stoerste piratenfeest
Spelen
6 februari 2018
Yarrr… Boem! Pieuw panggg! Het piratenfeest is losgebarsten! Alle kinderen beginnen fanatiek aan hun opdrachten, want ze moeten natuurlijk wel als eerste bij de schat komen. Spannend… wie gaat er winnen? Met deze 8 tips maak je van jouw kinderfeestje een heus Piraten Feest. Een stoer feest vol uitdaging en spanning. En jij kiest zelf of je alle tips gebruikt om het thema volledig uit te werken, of dat je een paar tips kiest en deze naar je eigen hand zet. Jouw creativiteit zorgt voor het succes!
Lees meer >