Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Dit is het populairste speelgoed van 2021

19 januari 2022
Ook in 2021 hebben wij weer veel kinderen blij mogen maken met ons speelgoed! Knutselspeelgoed, buitenspeelgoed en uitdeelcadeautjes waren erg in trek dit jaar. Maar ook familiespelletjes doen, is een favoriet! In deze blog vind je de Top 5 van het populairste buitenspeelgoed, de Top 5 knutselspeelgoed, Top 5 uitdeelcadeautjes en de 7 meest verkochte spellen van 2021.
Lees meer
Dit is het populairste speelgoed van 2021
Afbeelding voor

Top 5 Buitenspeelgoed

 • 1. Gekleurde Noppenbal

Met stip op nummer 1, de Gekleurde Noppenbal is het best verkochte buitenspeelgoed van 2021! De gekleurde noppenbal is niet een gewone bal, want de noppen erop geven de bal een ander uiterlijk en laten hem ook anders stuiteren wanneer hij op de grond landt. Perfect om lekker mee buiten te spelen!

 • 2. Regenboogbal Bungeebal

Deze regenboog bungeebal kun je ook binnen gebruiken, maar buiten kun je er helemaal los mee gaan! Aan de Regenboogbal Bungeebal je een keycord vast maken, waardoor je hem op en neer kunt laten stuiteren.

 • 3. Softbal

Ballen, het blijft het favoriete buitenspeelgoed, dat is duidelijk! Op nummer 3 staat onze Softbal. Deze bal heeft de print van een voetbal, maar is gemaakt van foam. Je kunt er nog steeds mee voetballen, volleyballen, basketballen, noem het maar op, net als als met een gewone bal. 

 • 4. Vang- en Werpspel met Licht

Dit spelletje doe je samen, dat maakt het extra leuk! Met dit Vang- en Werpspel met Licht kun je je energie kwijt en vermaak je je met je tegenspeler! Wanneer je de bal tegen het batje aangooit begint hij licht te geven. Dankzij de noppen is de bal makkelijker te vangen en blijft hij plakken aan het batje, je grist hem zo uit de lucht!

 • 5. Paardentuig voor Kinderen

Speel paardjerijden met je vriendje of vriendinnetje met dit grappige paardentuig. De ene doet het tuigje om en de ander houdt de teugels vast. Hop, hop, hop, paardje in galop. Yiihaaa!

Afbeelding voor

Top 5 Knutselspeelgoed

 • 1. Kleur je eigen Vlieger – Uil

Vliegeren is natuurlijk super leuk, maar het wordt nóg leuker met je eigen unieke vlieger! Kleur deze vlieger met opdruk van een uil in met textielstiften, om vervolgens met je eigen persoonlijke creatie te kunnen vliegeren.

 • 2. Zandkunst XXL, 20dlg

Je kunt de mooiste zandkunstcreaties maken met deze set! Met 8 verschillende kleuren en 7 verschillende flesjes, maak jij de mooiste creaties. Twee flesjes kun je ophangen, in je kamer bijvoorbeeld.

 • 3. Stenen Schilderen Cool

Maak je eigen kunstwerkjes op deze 4 stenen! Met de Stenen Schilderen-set  de 6 kleuren verf beschilder jij de stenen, om je eigen unieke creaties te maken. Leg daarna je stenen tentoongesteld in je kamer, om iedereen je kunstwerken te laten zien!

 • 4. Kleurkoffer Groot, 80dlg.

De Lobbes kleurkoffer, bomvol met alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen knutselen! Van stiften tot krijtjes, lijm en waterverf, alles wat je nodig hebt om je creativiteit te uiten, zit in deze koffer!

 • 5. Maak je eigen Kaarsen, 15dlg.

Je eigen kaarsen maken, dat is pas leuk om te knutselen! Met deze set maak je 2 verschillende kaarsen met 4 verschillende kleuren. De kaarsen kunnen natuurlijk ook echt branden!

Afbeelding voor

Top 5 Uitdeelcadeautjes

 • 1. 10-Kleurenpen

Met stip op 1 dit jaar als uitdeelcadeautje: de 10-kleurenpen. Het is en blijft een hit, zowel bij jongens als bij meisjes.

 • 2. Sleutelhanger Lachgezicht

Ook deze sleutelhanger met een lachend gezichtje is niet meer weg te denken uit de populaire uitdeelcadeautjes.

 • 3. Magische Slang

Deze slang kan elke vorm krijgen die je maar wilt! De slang bestaat uit allemaal kleine driehoekjes. Draai de magische slang in allerlei bochten om er allerlei figuren van te maken, zoals een hartje, een getal of zelfs een hond!

 • 4. Klaparmband Horloge Dier

Klaparmbanden, ze blijven super geliefd speelgoed! Deze klaparmband is ook een horloge, in de vorm van een dier. Dat maakt het natuurlijk nog véél leuker.

 • 5. Pen Geheimschrift met Licht

Je schrijft geheime boodschappen in je dagboek met deze pen! Je ziet de inkt niet, tot je er met het UV-lampje op de achterkant van de pen erop schijnt. Alleen zo kunnen je geheimen worden onthuld!

Afbeelding voor

De meest verkochte spellen van 2021

 • 1. Spel Rocket Balance Knikkermikado

Deze knikkermikado is superspannend en vergt stalen zenuwen! Trek een voor een een stokje uit de raket. Maar pas op dat de knikkers niet vallen!

 • 2. Spel Balance Tower

Dit superleuke balansspel speel je met twee personen. Kies allebei een kleur en plaats je poppetjes 1 voor 1 op de toren. Denk goed na waar je ze neerzet en pas op dat de poppetjes niet vallen!

 • 3. Knikkerbaan met Domino

Bouw je eigen knikkerbaan! Zorg jij ervoor dat de dominostenen op de juiste manier omvallen, wanneer de knikkers rollen?

 • 4. Ludo Dieren

Wist je dat Lobbes eigen spellen heeft uitgebracht? Dit Ludo Dieren spel is er daar een van! Speel een spannend potje Ludo met de boerderijdieren van Lobbes! Speel als het varken, het schaap, de koe of de haan. Degene die als eerste alle 4 de pionnen binnen heeft, wint het spel! 

 • 5. Kwartet Dieren 

Ook dit kwartet is een Lobbes-original! Speel nu het Dieren kwartet van Lobbes! Zoek van elk van de bijpassende kleuren alle vier de kaartjes. Heb je ze alle vier? Dan heb je kwartet! Wie de meeste kwartetten weet te verzamelen, wint het spel.  

 • 6. Kikker Junior Kwartet

Dit kleuter kwartet kan zelfs door de allerkleinsten gespeeld worden. Zoek steeds drie kaarten bij elkaar. Met leuke illustraties van Kikker en zijn vriendjes!

 • 7. Dierenpoep Weetjes Kwartet

Kwartet is een populair spel voor de hele familie, zo blijkt wel uit deze lijst! En voor kinderen is poep natuurlijk ook een geliefd onderwerp van gesprek. Laat staan als we deze twee combineren in het Dierenpoep Weetjes Kwartet. Leuker wordt het niet! En nog leerzaam ook. 

Ook dol op spelletjes? Check de ‘Hoe speel ik’-video’s op ons YouTube-kanaal! Ideaal om snel de spelregels van een nieuw spel te weten te komen, zonder het hele instructieboekje te hoeven lezen. 

 

Naast al deze superleuke artikelen, hebben wij nog véél meer speelgoed in ons assortiment! Al het leukste speelgoed vind je op Lobbes.nl!