Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselen voor Moederdag

Afbeelding voor

Bekijk de leukste knutselideeën voor Moederdag. Kies een mooie knutseltip uit en verf, plak, knip en versier het leukste cadeau! Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg.

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Schoolbord Snijplank
Knutselideeën
15 mei 2024
Maak je eigen gepersonaliseerde schoolbord weekkalender met een snijplank en schoolbord verf. Zoek je nog een leuk knutselwerkje voor Moederdag of Vaderdag? Dan is deze unieke weekkalender een mooi cadeau!
Lees meer >
Fotokoord kralen
Knutselideeën
15 mei 2024
Hang je foto's aan een stuk touw gedecoreerd met kralen en wasknijpers gedecoreerd met Sticky Base gemengd met pailletten.
Lees meer >
Gelukspoppetjes knopen
Knutselideeën
15 mei 2024
Iedereen heeft soms wel een beetje extra geluk nodig, een belangrijke toets, een spannende presentatie of de eerste schooldag. Of misschien heb je gewoon een leuk geschenkje nodig! Wat is er dan leuker dan het gelukspoppetje zelf te maken?
Lees meer >
Strijkkralen Bloemen
Knutselideeën
30 april 2024
Maak de een prachtig bosje bloemen van strijkkralen! De bloembladeren zijn gemaakt van strijkkralen, de stelen van chenilledraden en het bloemhartje is een pompom. Met een zeshoekige strijkkralen onderplaat leg je het patroon. Kies voor strijkkralen in standaardkleuren, parelmoer- en glitterkleuren voor een superschattig bosje bloemen. Leuk om te geven voor Moederdag!
Lees meer >
Bosje Bloemen
Knutselideeën
20 maart 2024
Maak voor Moederdag dit mooie bosje bloemen van papier. Download en print de bloemetjes, gebruik rietjes als stelen en maak zo je eigen gemaakte bosje bloemen.
Lees meer >
Sleutelhanger Mama
Knutselideeën
20 maart 2024
Geef jouw mama een zelfgemaakte sleutelhanger van strijkkralen. Gebruik de kleuren die jij mooi vindt en maak zo jouw eigen unieke sleutelhanger voor je moeder.
Lees meer >
Maak je eigen Fotolijstje
Knutselideeën
20 maart 2024
Het is bijna moederdag. Hoe leuk is het om jouw liefste moeder een eigengemaakt fotolijstje te geven met een mooie foto van jezelf erin. Het enige wat je nodig hebt zijn ijsstokjes, lijm en bijv. stiften, verf of stickers om je lijstje te versieren. En vergeet natuurlijk niet om er een mooie foto in te doen.
Lees meer >
Krimpfolie Handjes
Knutselideeën
20 maart 2024
Maak een mooie persoonlijke sleutelhanger voor moederdag of vaderdag met krimpfolie. Verf je hand, stempel 'm op een vel krimpfollie en maak zo je eigen miniatuurhandje.
Lees meer >
Hartjes Boeket Maken
Knutselideeën
20 maart 2024
Verras jouw liefste met dit zelfgemaakt hartjes boeket.
Lees meer >
Origami Hartje Maken
Knutselideeën
20 maart 2024
Maak nu voor jouw Valentijn, de liefste mama of leukste papa dit hartje van papier. Volg alle stappen met bijbehorende foto's om in een handomdraai een hartje te maken.
Lees meer >
Knutsel een Valentijnsboeket
Knutselideeën
30 januari 2024
Op Valentijnsdag wil je iets extra liefs doen voor je ouders. Of misschien is er wel een jongen of meisje in jouw klas, waar je stiekem een oogje op hebt? Maar hoe laat je dat weten? Je wilt natuurlijk ook een beetje origineel zijn... Maak daarom je cadeautje voor papa, mama of je "crush" helemaal zelf! Dan zit je zeker goed. Een bosje DIY rozen: persoonlijker wordt je Valentijnscadeau niet!
Lees meer >
Valentijns Boeketkaart
Knutselideeën
29 januari 2024
Knutsel een lieve kaart voor jouw Valentijn met geknipte hartjes en touwtjes, als een mooi boeket! Met gekleurd papier, borduurgaren of touw en een strikje maak je in een handomdraai deze kaart. Weet jij al aan wie je 'm gaat sturen?
Lees meer >