Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Foam Clay

Bekijk de leukste knutselideeën met Foam Clay. Foam Clay is een lichte klei in allerlei mooie kleuren, voorzien van kleine witte foam bolletjes.

Kies een mooie knutseltip uit en ga aan de slag met Foam-Clay. Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Klei Donuts
Knutselideeën
27 februari 2024
Maak schattige minidonuts van Silk Clay en Foam Clay en versier ze met kleine glazen balletjes.
Lees meer >
Paasfiguren van Foam Clay
Knutselideeën
5 februari 2024
Maak je eigen paaseieren en paasfiguren door piepschuim eieren te bedekken met Foam Clay.
Lees meer >
Knutsel een Paaskippetje
Knutselideeën
5 februari 2024
De paaseitjes en paaskoekjes liggen alweer een tijdje in de winkel, de zon schijnt, de planten en bomen beginnen uit te lopen... De lente komt eraan, en daarmee staat Pasen ook alweer bijna voor de deur. Bij Pasen denk je aan de paashaas, eieren zoeken en natuurlijk knutselen! Heb je zin om deze superleuke Paaskipjes te knutselen? Kijk dan snel verder, in deze blog word je stap voor stap meegenomen, waardoor je ze gemakkelijk zelf kunt maken!
Lees meer >
Monstertje Kleien
Knutselideeën
23 januari 2024
Maak het groene Lulu-monster met drie ogen. Het lichaam bestaat uit Silk Clay en een styropor bal. Gebruik Foam Clay voor de grappige monsterdetails.
Lees meer >
Kabouter Kerstballen
Knutselideeën
20 december 2023
Maak schattige kerstballen die eruitzien als kleine kabouterhoofdjes. Met Foam- en Silk Clay maak je heel gemakkelijk deze leuke kerstballen.
Lees meer >
Kerstbal knutselen
Knutselideeën
11 december 2023
Tijd om de kerstboom te versieren? Knutsel zelf twee mooie kerstballen van Silk Clay en Foam Clay - een sneeuwpop en een rendier! Zijn ze niet schattig? Bedek de styropor ballen eerst met Silk Clay en voeg daarna details van Silk Clay toe. Volg ons stappenplan met foto's hieronder om zelf deze vrolijke kerstballen te knutselen.
Lees meer >
Zuurstokjes Foam Clay
Knutselideeën
4 december 2023
Maak traditionele rood-wit gestreepte zuurstokjes van rode en witte Foam Clay met glitter als een kerstdecoratie om op te hangen.
Lees meer >
Decoratiestenen met Foam Clay
Knutselideeën
15 mei 2023
Beschilder stenen met acrylstiften en voeg details toe met Foam Clay om de leukste zeedieren te maken. Of laat je fantasie de vrije loop en bedenk zelf nog verschillende dieren.
Lees meer >
Eenhoorn Dozen
Knutselideeën
4 mei 2023
Decoreer deze kartonnen dozen met een hoorn en oortjes van Foam Clay en maak er een schattige eenhoorn van! Gebruik grote pailletten en pastelverf voor de lieve uitstraling van deze familie eenhoorns.
Lees meer >
Taart knutselen
Knutselideeën
10 oktober 2022
Knutsel je eigen decoratieve taarten van ronde dozen van papier-maché. Verf ze met acrylverf en versier ze verder met Foam Clay en Silk Clay. Maak veel verschillende taarten, bijv. gelaagde taarten of cupcakes, perfect voor de kinderspeelkeuken.
Lees meer >
Pinguïn van wc-rol
Knutselideeën
6 mei 2022
Maak deze schattige pinguïns van wcrolletjes en foam clay. Versier kartonnen kokers als pinguïns en maak ze af met karton en wiebelogen.
Lees meer >
Eenhoorn van Silk Clay
Knutselideeën
17 februari 2022
Gebruik een papier-maché eenhoorn hoofd als basis en verf deze met witte acrylverf. Decoreer de hoorn met een laagje glitter Foam Clay. De manen van de eenhoorn zijn gemaakt van Silk Clay. Je maakt de lichte pastelkleuren door te mengen met witte Silk Clay. Maak zo je eigen favoriete kleuren!
Lees meer >