Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Foam Clay

Bekijk de leukste knutselideeën met Foam Clay. Foam Clay is een lichte klei in allerlei mooie kleuren, voorzien van kleine witte foam bolletjes.

Kies een mooie knutseltip uit en ga aan de slag met Foam-Clay. Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Decoratiestenen met Foam Clay
Knutselideeën
15 mei 2023
Beschilder stenen met acrylstiften en voeg details toe met Foam Clay om de leukste zeedieren te maken. Of laat je fantasie de vrije loop en bedenk zelf nog verschillende dieren.
Lees meer >
Eenhoorn Dozen
Knutselideeën
4 mei 2023
Decoreer deze kartonnen dozen met een hoorn en oortjes van Foam Clay en maak er een schattige eenhoorn van! Gebruik grote pailletten en pastelverf voor de lieve uitstraling van deze familie eenhoorns.
Lees meer >
Paasfiguren van Foam Clay
Knutselideeën
27 februari 2023
Maak je eigen paaseieren en paasfiguren door piepschuim eieren te bedekken met Foam Clay.
Lees meer >
Taarten gemaakt van dozen
Knutselideeën
10 oktober 2022
Maak je eigen decoratieve taarten van ronde dozen van papier-maché. Verf ze met acrylverf en versier ze verder met Foam Clay en Silk Clay. Maak veel verschillende taarten, bijv. gelaagde taarten of cupcakes, perfect voor de kinderspeelkeuken.
Lees meer >
Pinguïn van wc-rol
Knutselideeën
6 mei 2022
Maak deze schattige pinguïns van wcrolletjes en foam clay. Versier kartonnen kokers als pinguïns en maak ze af met karton en wiebelogen.
Lees meer >
Eenhoorn van Silk Clay
Knutselideeën
17 februari 2022
Gebruik een papier-maché eenhoorn hoofd als basis en verf deze met witte acrylverf. Decoreer de hoorn met een laagje glitter Foam Clay. De manen van de eenhoorn zijn gemaakt van Silk Clay. Je maakt de lichte pastelkleuren door te mengen met witte Silk Clay. Maak zo je eigen favoriete kleuren!
Lees meer >
Zeepaardje van Foam Clay
Knutselideeën
25 januari 2022
Maak dit schattige zeepaardje van een styropor of piepschuim bal, bedekt met Foam Clay.
Lees meer >