Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!

Knutselideeën met Papier

Ben jij ook zo dol op knutselen? Bekijk hier alle knutselideeën waar je papier voor gebruikt.  Met handige stap-voor-stap uitleg en handige foto's. Papier is een van de makkelijkste knutselmaterialen die er zijn. Door iedereen mee te knutselen, hoe jong of oud je ook bent. Je kunt het papier scheuren, knippen, vouwen, plakken, versieren en nog veel meer. Ontdek hier de leukste knutsels met papier!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Dinosaurus Kleurplaten
Knutselideeën
19 mei 2023
Download de kleurplaat van jouw favoriete dinosaurus, pak je etui met viltstiften en kleurpotloden erbij en ga lekker aan de slag. Hoe ziet jouw dino kunstwerk er uit als je er klaar mee bent?
Lees meer >
Dikkie Dik Traktatie
Knutselideeën
19 mei 2023
Maak zelf deze schattige en gezonde Dikkie Dik trakatie om uit te delen! Is jouw peuter ook zo dol op de herkenbare avonturen van Dikkie Dik? Dan maak je in een handomdraai deze Dikkie Dik traktatie voor bijvoorbeeld de peuterspeelzaal. In combinatie met het uitdeelboekje wordt het een perfect cadeautje!
Lees meer >
Dinosaurus van feestbekertjes
Knutselideeën
12 mei 2023
Maak deze grappige en stoere dinosaurus van 2 papieren bekertjes, een touwtje en papier en laat hem brullen! Geef hem grappige armpjes, oogjes en een staart en maak zo jouw eigen beker-o-saurus!
Lees meer >
Knutsel Bingo
Knutselideeën
7 maart 2023
Knutselen op een regenachtige dag? Met deze knutselbingo moet dat zeker lukken. Speel met het hele gezin of met je vriendjes en vriendinnetjes en probeer als eerste Bingo te halen door je creatieve figuur als eerste compleet te maken.
Lees meer >
Paasmandje Maken
Knutselideeën
22 februari 2023
Maak zelf een handig paasmandje van karton om al jouw gevonden paaseitjes in te kunnen bewaren. Download het sjabloon en kleur het mandje in je favoriete kleuren.
Lees meer >
Valentijn Luchtballon Kaart
Knutselideeën
9 februari 2023
Maak deze kaart met hartvormige luchtballon speciaal voor degene die jij lief vindt! Met karton, schaar, lijm en speciale hartvormige cakeservetjes heb je in een handomdraai deze valentijnskaart geknutseld!
Lees meer >
Valentijns Boeketkaart
Knutselideeën
31 januari 2023
Knutsel een lieve kaart voor jouw Valentijn met geknipte hartjes en touwtjes, als een mooi boeket! Met gekleurd papier, borduurgaren of touw en een strikje maak je in een handomdraai deze kaart. Weet jij al aan wie je 'm gaat sturen?
Lees meer >
Paasdecoraties van karton
Knutselideeën
17 januari 2023
Deze vrolijke decoraties voor Pasen, zoals paaseieren en verschillende dieren, zijn geknipt uit gekleurd karton met behulp van hetzelfde sjabloon. Met de onderdelen uit het sjabloon maak je veel verschillende dieren! Gebruik een lijmstift om de verschillende onderdelen aan elkaar te lijmen. Met een koordje hang je jouw paasfiguren op aan de paastak.
Lees meer >
Lampion Eenhoorn
Knutselideeën
9 januari 2023
Breng licht op de donkere avond met jouw eigen Eenhoorn Lampion. Gebruik een witte ronde lampion als basis en maak er in een handomdraai een echte lichtgevende eenhoorn van!
Lees meer >
Vis en Kwal Lampionnen
Knutselideeën
5 januari 2023
Maak zelf een kwal en een vis van rijstpapierlampionnen door ze de versieren met hobbyverf en tissue papier! Verander de lampionnen van rijstpapier in een paar eenvoudige stappen in een kwal en een vis. Verf de rijstpapierlampen met hobbyverf en bevestig tissue papier voor de tentakels, de staart en de vinnen. Zo dobberen ze binnen de kortste keren door je kamer!
Lees meer >
Borduurkaarten borduren
Knutselideeën
5 januari 2023
Deze kleine uitgestanste borduurvormen zijn ideaal voor je eerste borduurwerk! Kleur de borduurkaart eerst en vul daarna de gaatjes met een naald en katoengaren of borduurgaren. Gebruik bijvoorbeeld kruissteken of een andere eenvoudige borduursteek! Zo maak je al heel snel een leuk borduurwerk en oefen je spelenderwijs de verschillende steken.
Lees meer >
Boekenlegger maken
Knutselideeën
5 oktober 2022
Kies je favoriete afbeelding en knutsel in een handomdraai een superhandige boekenlegger in elkaar! Pak de stiften, schaar en lijm en print de boekenleggers uit zodat je aan de slag kunt.
Lees meer >