Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Papier

Afbeelding voor

Ben jij ook zo dol op knutselen? Bekijk hier alle knutselideeën waar je papier voor gebruikt.  Met handige stap-voor-stap uitleg en handige foto's. Papier is een van de makkelijkste knutselmaterialen die er zijn. Door iedereen mee te knutselen, hoe jong of oud je ook bent. Je kunt het papier scheuren, knippen, vouwen, plakken, versieren en nog veel meer. Ontdek hier de leukste knutsels met papier!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Insecten Wasknijpers
Knutselideeën
13 mei 2024
Knutselen met wasknijpers is super leuk voor kinderen! Met ons printable sjabloon, pompoms en wiebeloogjes maak je heel gemakkelijk deze insecten van wasknijpers.
Lees meer >
Rups Knutselen
Knutselideeën
6 mei 2024
Het is weer voorjaar! Hoe leuk is het dan om deze schattige rupsjes te knutselen. Het enige wat je nodig hebt aan materiaal is groen papier, verschillende kleuren pompoms en kleine wiebeloogjes.
Lees meer >
Koningsdag Vlaggenlijn
Knutselideeën
10 april 2024
Maak je eigen Koningsdag vlaggenlijn met ons gratis vlaggetjes sjabloon. Print deze uit, trek over op gekleurd papier en maak zo heel gemakkelijk jouw eigen vlaggenlijn voor 27 april. Oranje Boven!
Lees meer >
Cadeautasje Flamingo
Knutselideeën
4 april 2024
Met deze leuke downloads versier je heel gemakkelijk een saai cadeautasje tot een leuk cadeautje. Download 1 van de 2 flamingo's, plak op je tasje en klaar is je cadeautje.
Lees meer >
Koningsdag Kroon Knutselen
Knutselideeën
4 april 2024
Knutsel nu heel gemakkelijk je eigen kroon voor Koningsdag met vouwblaadjes. Je hebt hiervoor alleen vouwblaadjes nodig. Wil je jouw kroon nog versieren? Gebruik dan simpelweg wat lijm en pompoms voor een superfeestelijk effect!
Lees meer >
Koningsdag Kroon van Papier
Knutselideeën
4 april 2024
Maak een echte koningsdag kroon van oranje karton en versier 'm met plakdiamandjes en rood-wit-blauwe pompons.
Lees meer >
Blikgooien
Knutselideeën
4 april 2024
Maak je eigen blikgooi set met verzamelde blikjes en gekleurde sjablonen. Print de plaatjes uit, kleur ze in en plak ze om de verschillende blikjes heen. Stapelen en gooien maar!
Lees meer >
Bosje Bloemen
Knutselideeën
20 maart 2024
Maak voor Moederdag dit mooie bosje bloemen van papier. Download en print de bloemetjes, gebruik rietjes als stelen en maak zo je eigen gemaakte bosje bloemen.
Lees meer >
Hartjes Boeket Maken
Knutselideeën
20 maart 2024
Verras jouw liefste met dit zelfgemaakt hartjes boeket.
Lees meer >
Origami Hartje Maken
Knutselideeën
20 maart 2024
Maak nu voor jouw Valentijn, de liefste mama of leukste papa dit hartje van papier. Volg alle stappen met bijbehorende foto's om in een handomdraai een hartje te maken.
Lees meer >
Cadeautasje Pasen
Knutselideeën
19 maart 2024
Wil je een keer iets anders dan een inpakpapiertje? Hoe leuk zijn deze zelf versierde cadeautasjes? Met chenille, papier en een wiebeloogje maak je heel gemakkelijk een originele verpakking voor jouw cadeautje.
Lees meer >
Eenhoorn van wc-rol
Knutselideeën
13 maart 2024
Knutsel deze schattige eenhoorn met een leeg wc-rolletje en papier. Gebruik foamstickers of bloemetjes om je eenhoorn helemaal af te maken.
Lees meer >