Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Papier

Afbeelding voor

Ben jij ook zo dol op knutselen? Bekijk hier alle knutselideeën waar je papier voor gebruikt.  Met handige stap-voor-stap uitleg en handige foto's. Papier is een van de makkelijkste knutselmaterialen die er zijn. Door iedereen mee te knutselen, hoe jong of oud je ook bent. Je kunt het papier scheuren, knippen, vouwen, plakken, versieren en nog veel meer. Ontdek hier de leukste knutsels met papier!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Papieren Bloemen met Sjabloon
Knutselideeën
5 februari 2024
Maak een prachtig voorjaarsboeket met papieren bloemen met behulp van het sjabloon. Gebruik een lijmstift om de stelen en blaadjes te bevestigen.
Lees meer >
Paasdecoraties van karton
Knutselideeën
5 februari 2024
Deze vrolijke decoraties voor Pasen, zoals paaseieren en verschillende dieren, zijn geknipt uit gekleurd karton met behulp van hetzelfde sjabloon. Met de onderdelen uit het sjabloon maak je veel verschillende dieren! Gebruik een lijmstift om de verschillende onderdelen aan elkaar te lijmen. Met een koordje hang je jouw paasfiguren op aan de paastak.
Lees meer >
Eierhouder van Karton
Knutselideeën
5 februari 2024
Knip het paashaas-silhouet uit stevig knutselpapier met vrolijke patronen en dessins. Met lijm plak je de uiteinden aan elkaar en vorm je een eierhouder. Zo kleed je de paastafel aan met mooie eierdopjes, helemaal in de paas sfeer!
Lees meer >
Knutsel een Valentijnsboeket
Knutselideeën
30 januari 2024
Op Valentijnsdag wil je iets extra liefs doen voor je ouders. Of misschien is er wel een jongen of meisje in jouw klas, waar je stiekem een oogje op hebt? Maar hoe laat je dat weten? Je wilt natuurlijk ook een beetje origineel zijn... Maak daarom je cadeautje voor papa, mama of je "crush" helemaal zelf! Dan zit je zeker goed. Een bosje DIY rozen: persoonlijker wordt je Valentijnscadeau niet!
Lees meer >
Valentijns Boeketkaart
Knutselideeën
29 januari 2024
Knutsel een lieve kaart voor jouw Valentijn met geknipte hartjes en touwtjes, als een mooi boeket! Met gekleurd papier, borduurgaren of touw en een strikje maak je in een handomdraai deze kaart. Weet jij al aan wie je 'm gaat sturen?
Lees meer >
Valentijn Luchtballon Kaart
Knutselideeën
29 januari 2024
Maak deze kaart met hartvormige luchtballon speciaal voor degene die jij lief vindt! Met karton, schaar, lijm en speciale hartvormige cakeservetjes heb je in een handomdraai deze valentijnskaart geknutseld!
Lees meer >
Stropdas Knutselen
Knutselideeën
22 januari 2024
Knutsel je eigen stropdas met dit leuke knutselidee. Download de stropdas, knip deze uit en versier de stropdas zoals jij wilt. Gebruik verf, glitters, stiften of pompoms en maak je eigen stropdas voor carnaval.
Lees meer >
Caranavalshoed Maken
Knutselideeën
16 januari 2024
Knutsel nu je eigen carnavalshoed met dit leuke knutselidee. Maak van papier een basishoed en beplak deze met verschillende kleuren veren, steentjes of stickers. Zo maak jij je eigen unieke carnavalshoed om je outfit helemaal af te maken!
Lees meer >
Vuurwerk Knutselen
Knutselideeën
27 december 2023
Maak kleurrijke vuurpijlen met een wc-rolletje en knutselpapier, alles wat je vast zo in huis hebt liggen! Met chenille, stickers en plakband maak je er "echt" siervuurwerk van!
Lees meer >
Rendier knutselen
Knutselideeën
19 december 2023
Met dit knutselidee voor Kerst maak je met maar een paar benodigdheden je eigen rendier. Gebruik een leeg WC-rolletje als basis en ga aan de slag met onze stap-voor-stap uitleg met bijbehorende foto's.
Lees meer >
Kerstkrans maken
Knutselideeën
28 november 2023
Ben je op zoek naar een leuke kerstknutsel voor de hele groep of klas? Maak dan deze kerstkrans van uitgeknipte kartonnen handen. Lijm de handen aan elkaar tot een cirkel en versier de krans met een strik en bessen gemaakt van rode Silk Clay.
Lees meer >
Herfstkrans Maken
Knutselideeën
6 november 2023
De herfst is nu echt begonnen. En wat is er nu leuker dan op een regenachtige dag lekker te knutselen? Met alleen gekleurd papier kun je een schitterende herfstkrans maken. Ga aan de slag en breng de herfst gezellig naar binnen!
Lees meer >