Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën voor Sinterklaas

Afbeelding voor

Nog even en dan zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in ons koude kikkerland! Ben jij al vol verwachting de dagen aan het aftellen? Wij wel! Met de onderstaande knutselwerkjes kom jij helemaal in Sinterklaassfeer. Maak het thuis gezellig door een echte ‘Welkom Sint & Piet’ raamtekening te maken of wat dacht je van een eigen zelfgemaakte schoen of versierd snoepzakje? Sinterklaas gaat jouw huis zo zeker niet voorbij!

Ozosnel knutselen
Knutselideeën
28 november 2022
Ga aan de slag met dit leuke knutselidee en knutsel je eigen Ozosnel. Maak gebruik van lege wc rolletjes, wit papier of witte verf en maak zo in een handomdraai zelf het paard van Sinterklaas!
Lees meer >
Schoorsteen Pietje
Knutselideeën
18 november 2022
Oeps, deze Piet is is zijn pakjes verloren en de schoorsteen in gekukeld. Verzamel een leeg WC-rolletje, papier en een schaar en ga aan de slag met de stap-voor-stap uitleg. Download de knipvellen om ook dit leuke pietje te maken.
Lees meer >
Maak je eigen Schoentje
Knutselideeën
6 november 2022
Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Maak met dit knutselidee je eigen schoentje en wacht vol spanning af wat de Pieten in jouw schoentje doen.
Lees meer >
Pepernoten Strooizakje
Knutselideeën
6 november 2022
Met dit leuke knikkerzakje en stiften in verschillende kleuren maak je je eigen pepernotenzakje.
Lees meer >
Boekenlegger Sinterklaas
Knutselideeën
6 november 2022
Maak een vrolijke boekenlegger met de afbeelding van Sinterklaas of de Pietjes. Print de gratis download uit, kleur 'm in en laat hem precies de goede pagina onthouden in jouw favoriete leesboek.
Lees meer >
Raamtekening Sinterklaas
Knutselideeën
6 november 2022
Laat Sinterklaas zich extra welkom voelen bij jouw huis met een prachtige raamtekening. Download de sjablonen, pak de raam- of krijtstiften erbij en teken de illustratie over op het raam!
Lees meer >
Sint en Piet van Silk Clay
Knutselideeën
6 november 2022
Maak je eigen schattige Sinterklaas met Pietjes van Silk Clay. Voor het hoofdje gebruik je een grote houten kraal met 25 mm doorsnede en de rest maak je helemaal van silk clay!
Lees meer >
Robotdoos Sinterklaas
Knutselideeën
6 november 2022
Een groot deel van de bestellingen versturen wij in een doos waar je een robot van kunt maken. Omdat we knutselen hartstikke leuk vinden én het karton zo nog een goede bestemming krijgt. Tover je robot nu om tot Sint met de gratis download die je vindt bij dit knutselidee. Met jouw Robotsint maak je ook nog kans op een Lobbes cadeaubon t.w.v. € 30,-! Post een foto van jouw robot op onze social media (Facebook of Instagram) met de #robotdoos en vergeet ons niet te taggen. Elke eerste werkdag van de maand wordt maken we een winnaar bekend.
Lees meer >