Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Eenhoorns

Afbeelding voor

Bekijk de leukste knutselideeën om een toffe eenhoorn te maken. Kies een mooie knutseltip uit en verf, plak, knip, klei of versier. Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg.

Eenhoorntaart
Knutselideeën
10 oktober 2023
Deze eenhoorntaart is gemaakt van ronde dozen geverfd met Plus Color Acrylverf. De hoorn en oren zijn geboetseerd uit Silk Clay. Details zijn aangebracht met Silk Clay Creamy en Art Metal goudverf.
Lees meer >
Eenhoorn Dozen
Knutselideeën
4 mei 2023
Decoreer deze kartonnen dozen met een hoorn en oortjes van Foam Clay en maak er een schattige eenhoorn van! Gebruik grote pailletten en pastelverf voor de lieve uitstraling van deze familie eenhoorns.
Lees meer >
Eenhoorn Potloodtopper
Knutselideeën
11 april 2023
Maak je eigen potloodtopper in de vorm van een eenhoorn voor op jouw eigen kleurpotloden. Ga aan de slag met Silk Clay en boetseer deze schattige set eenhoorn toppers voor op je potloden.
Lees meer >
Lampion Eenhoorn
Knutselideeën
6 februari 2023
Breng licht op de donkere avond met jouw eigen Eenhoorn Lampion. Gebruik een witte ronde lampion als basis en maak er in een handomdraai een echte lichtgevende eenhoorn van!
Lees meer >
Kastanje knutselen
Knutselideeën
6 oktober 2022
Verzamel mooie herfst kastanjes en maak deze vrolijke eenhoorn met strijkkralen, touw en satéprikkertjes. Van Silk Clay maak je de oortjes en hoorn voor jouw zelfgemaakte eenhoorn!
Lees meer >
Eenhoorn van Silk Clay
Knutselideeën
17 februari 2022
Gebruik een papier-maché eenhoorn hoofd als basis en verf deze met witte acrylverf. Decoreer de hoorn met een laagje glitter Foam Clay. De manen van de eenhoorn zijn gemaakt van Silk Clay. Je maakt de lichte pastelkleuren door te mengen met witte Silk Clay. Maak zo je eigen favoriete kleuren!
Lees meer >