Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Vilt

 

Ga aan de slag met hobbyvilt! Vilt is een fijn en erg makkelijk materiaal voor jong en oud om mee te knutselen. Kies een leuk knutselidee uit en ga aan de slag met de stap-voor-stap instructies met foto's.

Viltmonster Maken
Knutselideeën
8 juli 2024
Naai een leuk monstertje van vilt en vul het op met teddybeervulling. Versier hem met zelfklevende ogen, mond en kleren. Het vilten monster is het ideale naaiproject voor de allerkleinsten.
Lees meer >
Kerstdecoratie knutselen
Knutselideeën
28 november 2023
Deze kerstman en rendier zijn gemaakt van gerecyclede kartonnen toiletrollen. Bekleed de rollen met vilt en voeg oogjes, een neusje en een gewei of muts toe om je kerstversieringen helemaal af te maken.
Lees meer >
Monstertjes van Pompoms
Knutselideeën
4 oktober 2023
Deze drie creepy-crawlies hebben lijven gemaakt van pompoms en poten van chenille. De ogen en tanden zijn gemaakt van vilt. Gebruik verschillende kleuren wol en vilt om ook schattige monstertjes te kunnen maken.
Lees meer >
Fantasie Pompom Dieren
Knutselideeën
22 mei 2023
Deze vrolijke dieren maak je door zelf een pompom lijfje van acrylgaren te maken en armen en benen van chenille. Maak je dier helemaal af met vilt en Silk Clay. Varieer met verschillende kleuren garen en vilt om de leukste dieren te maken.
Lees meer >
Geweven Uiltjes
Knutselideeën
14 maart 2023
Weef kleurrijke uiltjes met acrylgaren. Gebruik vilt om vleugels, oogjes en een snavel te maken. Maak gemakkelijk een weefraam van karton en ga aan de slag.
Lees meer >
Sandwiches van Vilt
Knutselideeën
12 oktober 2022
Maak deze leuke sandwiches van vilt op eenvoudige wijze. Print de PDF voor de sjablonen, bekijk de foto's en stap-voor-stap uitleg voor de lekkerste broodjes en sandwiches te maken.
Lees meer >