Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselen voor Vaderdag

Bekijk de leukste knutselideeën voor Vaderdag. Kies een mooie knutseltip uit en verf, plak, knip en versier het leukste cadeau! Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Zo maak je een prachtig persoonlijk cadeau voor Vaderdag!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Veel plezier bij het knutselen!

Boter, Kaas & Eieren
Knutselideeën
4 juni 2024
Maak voor Vaderdag je eigen boter, kaas & eieren spelletje. Ga opzoek naar stenen die je kunt gebruiken, verf deze in twee leuke kleurtjes en maak een boter, kaas & eieren raster op een katoenen tasje. Hier kun je de stenen ook weer handig in opbergen. Zo maak jij heel gemakkelijk je eigen spelletje.
Lees meer >
Schoolbord Snijplank
Knutselideeën
15 mei 2024
Maak je eigen gepersonaliseerde schoolbord weekkalender met een snijplank en schoolbord verf. Zoek je nog een leuk knutselwerkje voor Moederdag of Vaderdag? Dan is deze unieke weekkalender een mooi cadeau!
Lees meer >
Fotokoord kralen
Knutselideeën
15 mei 2024
Hang je foto's aan een stuk touw gedecoreerd met kralen en wasknijpers gedecoreerd met Sticky Base gemengd met pailletten.
Lees meer >
Flesopener Superheld
Knutselideeën
15 mei 2024
Tover een houten flesopener om tot Superheld met dit knutselidee. Zo laat je je vader met Vaderdag weten dat hij jouw grote held is!
Lees meer >
Penhouder Steen
Knutselideeën
15 mei 2024
Deze penhouder is de ideale bureauaccessoire. Zo heb je altijd een pen bij de hand én blijven je losse papieren op hun plek. Deze gekleurde steen is een perfect knutselcadeautje voor Vaderdag!
Lees meer >
Tot de Maan...
Knutselideeën
15 mei 2024
Maak een lief en persoonlijk Vaderdag of Moederdag cadeau met je eigen foto, verf en ijsstokjes.
Lees meer >
Strijkkralenhanger Papa
Knutselideeën
15 mei 2024
Geef jouw papa voor Vaderdag een zelfgemaakte sleutelhanger van strijkkralen. Met het voorbeeld leg je de strijkkralen in zo'n patroon dat de letters PAPA te zien zijn. Zo kan papa zijn sleutels nooit meer kwijtraken!
Lees meer >
Strijkkralen Pennenbakje
Knutselideeën
15 mei 2024
Dit pennenbakje maak je van strijkkralen op een rond strijkkralenbordje. Maak een ring van strijkkralen op de buitenste 2 cirkels van het bordje. Strijk dan het patroon op de normale manier en maak op deze manier verschillende ringen. Zorg aan het eind ook voor een compleet gevulde bodemplaat, om de pennen in het bakje te bewaren.
Lees meer >
Gelukspoppetjes knopen
Knutselideeën
15 mei 2024
Iedereen heeft soms wel een beetje extra geluk nodig, een belangrijke toets, een spannende presentatie of de eerste schooldag. Of misschien heb je gewoon een leuk geschenkje nodig! Wat is er dan leuker dan het gelukspoppetje zelf te maken?
Lees meer >
Maak je eigen Fotolijstje
Knutselideeën
20 maart 2024
Het is bijna moederdag. Hoe leuk is het om jouw liefste moeder een eigengemaakt fotolijstje te geven met een mooie foto van jezelf erin. Het enige wat je nodig hebt zijn ijsstokjes, lijm en bijv. stiften, verf of stickers om je lijstje te versieren. En vergeet natuurlijk niet om er een mooie foto in te doen.
Lees meer >
Krimpfolie Handjes
Knutselideeën
20 maart 2024
Maak een mooie persoonlijke sleutelhanger voor moederdag of vaderdag met krimpfolie. Verf je hand, stempel 'm op een vel krimpfollie en maak zo je eigen miniatuurhandje.
Lees meer >