Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselen met Kerst

Afbeelding voor

Op zoek naar ideeën om te knutselen met Kerst? Maak de leukste kerst decoratie en kerstknutsels met deze knutseltips! Bekijk de ideetjes om zelf kersthangers te maken van strijkkralen, versier een kerstsok voor kleine cadeautjes of maak een schattige kerstengel voor in de boom. Met de stap-voor-stap-uitleg en duidelijke foto's ga je lekker aan de slag. Maak de tafel leeg, zoek alle kerst knutselspullen er bij en knutsel de leukste kerstspullen voor in huis!

Kabouter Kerstballen
Knutselideeën
20 december 2023
Maak schattige kerstballen die eruitzien als kleine kabouterhoofdjes. Met Foam- en Silk Clay maak je heel gemakkelijk deze leuke kerstballen.
Lees meer >
Rendier knutselen
Knutselideeën
19 december 2023
Met dit knutselidee voor Kerst maak je met maar een paar benodigdheden je eigen rendier. Gebruik een leeg WC-rolletje als basis en ga aan de slag met onze stap-voor-stap uitleg met bijbehorende foto's.
Lees meer >
Sneeuwbol Kerstfiguur
Knutselideeën
13 december 2023
Maak je eigen sneeuwbol met kerstfiguren gemaakt van strijkkralen. Maak een kerstboom, een sneeuwpop, een rendier of kerstman en plaats je gekozen figuur in de sneeuwbol. Vul het met glitter en schroef het deksel er weer stevig op om zo je eigen sneeuwbol te maken. Schud de bol en zie hoe hoe de glitters betoverend ronddwarrelen in de bol! Hieronder laten we, met foto's, stap voor stap, zien hoe je zo'n sneeuwbol met strijkkralenfiguur maakt.
Lees meer >
Kerstballen van Klei
Knutselideeën
11 december 2023
Tijd om de kerstboom te versieren? Maak zelf twee mooie kerstballen van Silk Clay en Foam Clay - een sneeuwpop en een rendier! Zijn ze niet schattig? Bedek de styropor ballen eerst met Silk Clay en voeg daarna details van Silk Clay toe. Volg ons stappenplan met foto's hieronder om zelf deze vrolijke kerstballen te knutselen.
Lees meer >
Zuurstokjes Foam Clay
Knutselideeën
4 december 2023
Maak traditionele rood-wit gestreepte zuurstokjes van rode en witte Foam Clay met glitter als een kerstdecoratie om op te hangen.
Lees meer >
Kerstsok Versieren
Knutselideeën
28 november 2023
Laat de kinderen hun eigen kerstsokken versieren met textielstiften. Ze kunnen de sokken versieren met hun zelfbedachte ideeën of met behulp van de sjablonen. Gebruik bijvoorbeeld strassteentjes of pailletten en lijm ze vast om zo zelf je eigen mooie kerstsok te maken.
Lees meer >
Kerstkrans maken
Knutselideeën
28 november 2023
Ben je op zoek naar een leuke kerstknutsel voor de hele groep of klas? Maak dan deze kerstkrans van uitgeknipte kartonnen handen. Lijm de handen aan elkaar tot een cirkel en versier de krans met een strik en bessen gemaakt van rode Silk Clay.
Lees meer >
Kerstdecoratie knutselen
Knutselideeën
28 november 2023
Deze kerstman en rendier zijn gemaakt van gerecyclede kartonnen toiletrollen. Bekleed de rollen met vilt en voeg oogjes, een neusje en een gewei of muts toe om je kerstversieringen helemaal af te maken.
Lees meer >
Sneeuwpoppen van Papier
Knutselideeën
21 december 2022
Maak met behulp van een knipvel deze schattige sneeuwpoppen en decoreer ze met Silk Clay.
Lees meer >
Pompom Engel met Silk Clay
Knutselideeën
1 februari 2022
Maak deze mooie engelen van zelfgemaakte pompoms met Silk Clay en chenille.
Lees meer >
Strijkkralen Kersthangers Hama
Knutselideeën
1 februari 2022
Maak elke adventsdag een nieuwe Kersthanger met strijkkralen. Hama geeft je 24 verschillende ontwerpjes, voor elke dag één! Bekijk alle 24 verschillende designs, pak je strijkkralen en ga lekker aan de slag met dit uitgebreide knutselidee.
Lees meer >
Rendier van Silk Clay
Knutselideeën
1 februari 2022
Maak deze leuke rendieren met Silk Clay, chenille en strijkkralen. Maak je een gezellige kudde rendieren als decoratie voor op de kersttafel?
Lees meer >