Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending. Gratis verzending!

Je leest het op ons blog

Spelen, genieten en ontwikkelen: daar geloven we in bij Lobbes. Op ons blog delen we daarom de leukste speelgoedtips en verrassende knutselideeën. We nemen je ook mee op verkenning in de wereld van het kinderbrein. Hoe ontwikkelen kinderen zich en waarom is spelen daarvoor zo belangrijk? Welke soorten spel zijn er en welke ontwikkelgebieden spreken die aan? Hier vind je volop speel(goed)inspiratie, zowel voor de allerkleinsten als voor de oudere kids!

Kleurrijke Bloemen van Foam
Knutselideeën
23 mei 2023
Maak kleurrijke bloemen door ijslollystokjes van Eva foam en kralen met een touwtje aan elkaar te bevestigen.
Lees meer >
Gedecoreerde Leeswijzer
Knutselideeën
22 mei 2023
Maak je eigen, unieke leeswijzer, gedecoreerd met deco foil tape. grappige ogen en mooie glitterstickers. Deze vrolijke bijwijzers zijn een fantastisch hulpmiddel voor beginnende lezers en maken leren lezen nog leuker.
Lees meer >
Fantasie Pompom Dieren
Knutselideeën
22 mei 2023
Deze vrolijke dieren maak je door zelf een pompom lijfje van acrylgaren te maken en armen en benen van chenille. Maak je dier helemaal af met vilt en Silk Clay. Varieer met verschillende kleuren garen en vilt om de leukste dieren te maken.
Lees meer >
Dinosaurus Kleurplaten
Knutselideeën
19 mei 2023
Download de kleurplaat van jouw favoriete dinosaurus, pak je etui met viltstiften en kleurpotloden erbij en ga lekker aan de slag. Hoe ziet jouw dino kunstwerk er uit als je er klaar mee bent?
Lees meer >
Dikkie Dik Traktatie
Traktatie
19 mei 2023
Maak zelf deze schattige en gezonde Dikkie Dik trakatie om uit te delen! Is jouw peuter ook zo dol op de herkenbare avonturen van Dikkie Dik? Dan maak je in een handomdraai deze Dikkie Dik traktatie voor bijvoorbeeld de peuterspeelzaal. In combinatie met het uitdeelboekje wordt het een perfect cadeautje!
Lees meer >
Dinosaurus Stoepkrijt
Knutselideeën
17 mei 2023
Maak stoeprijt in bijzondere vormpjes, namelijk stoere dinosaurussen!! Gebruik de gipsgietset van SES en maak met een klein beetje plakkaatverf gekleurde stoepkrijt.
Lees meer >
20 tips voor een geweldig dinofeestje
Spelen
17 mei 2023
Is jouw kind helemaal gek op dino’s? Dan is de kans groot dat je gevraagd bent om een dinofeestje te organiseren voor zijn of haar verjaardag. Maar wat ga je doen? We geven je graag wat inspiratie en delen leuke tips voor een gevaarlijk gezellig dinofeestje. Met maar liefst 16 ideeën voor spelletjes en activiteiten!
Lees meer >
Decoratiestenen met Foam Clay
Knutselideeën
15 mei 2023
Beschilder stenen met acrylstiften en voeg details toe met Foam Clay om de leukste zeedieren te maken. Of laat je fantasie de vrije loop en bedenk zelf nog verschillende dieren.
Lees meer >
Gefascineerd door dino's?
Ontwikkelen
15 mei 2023
Iedereen kent wel een kind dat helemaal wild wordt van dinosauriërs. Bij Lobbes merken we dat dino-artikelen het hele jaar door populair speelgoed is, dat veel cadeau wordt gegeven aan kinderen van voornamelijk 3 tot 7 jaar oud. Op de één of andere manier zijn deze uitgestorven giganten ongelofelijk intrigerend voor veel kinderen. Maar hoe komt dat eigenlijk? En waarom zijn het voornamelijk jongens die dino’s zo fantastisch vinden? Wij waren nieuwsgierig en zochten het uit. Lees snel verder!
Lees meer >
Boeket van Silk Clay
Knutselideeën
15 mei 2023
Maak een boeket bloemen van Silk Clay en bonsai draad. De boemblaadjes kun je gemakkelijk maken met een vormsnijder. De stelen zijn gemaakt van bonsai draad bedekt met Silk Clay.
Lees meer >
Dinosaurus van feestbekertjes
Knutselideeën
12 mei 2023
Maak deze grappige en stoere dinosaurus van 2 papieren bekertjes, een touwtje en papier en laat hem brullen! Geef hem grappige armpjes, oogjes en een staart en maak zo jouw eigen beker-o-saurus!
Lees meer >
De eerste 1000 dagen
Ontwikkelen
11 mei 2023
Misschien heb je al wel eens van de term "de eerste 1000 dagen" gehoord. Hiermee worden de eerste 1000 levensdagen van een kind bedoeld, geteld vanaf nog voor de conceptie tot aan de tweede verjaardag. De laatste jaren wordt door onderzoek steeds meer duidelijk hoeveel invloed deze dagen hebben op de ontwikkeling en zelfs het verdere leven van een kind. Het vormt de blauwdruk voor de toekomst. De eerste 1000 dagen zijn dus erg belangrijk! We vertellen je er meer over in deze blog.
Lees meer >