Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

IJsje van Kartonnen Koker

7 maart 2023
Maak ijsjes van kartonnen kokers gedecoreerd met basis hobbymaterialen zoals papier, pompons en chenille. Gebruik je fantasie en maak de lekkerste ijsjes van karton.
Afbeelding voor

Wat heb je nodig:

  • GRATIS IJsjes sjabloon
  • Kartonnen kokers of WC-rollen
  • Basis hobbymaterialen
  • Verschillende kleuren papier
  • Chenille
  • Pompoms
  • Wiebeloogjes
Afbeelding voor

Stap 1:
Rol een stuk gekleurd papier om de kartonnen koker of WC-rol. Voor een extra zoet ijsje gebruik je lichtroze papier. Plak het papier van met wat Sticky Base.

Stap 2:
Knip het papier bij op lengte van de kartonnen koker of WC-rol.

Afbeelding voor

Stap 3:
Download en print het sjabloon. Knip de chocolade uit het sjabloon en neem over op bruin karton. Knip het uit en bevestig het rond de bovenkant van de koker met Sticky Base. Knip een stuk geruit papier voor de helft van de koker en bevestig dit aan de onderkant van de koker.

Stap 4:
Plak de zelfklevende wiebelogen op de koker. Rol rode en roze chenille op tot een klein rondje om de wangen en het neusje te maken. Knip de chenille af en bevestig op de koker met een kleine beetje Sticky Base.

Afbeelding voor

Stap 5:
Lijm pom-poms in de koker en stapel ze in een kegelvorm zoals bolletjes ijs. Maak een opgerolde wafel door bruine en witte chenille om elkaar heen te draaien en steek deze bovenin de kartonnen koker.

Stap 6:
Tadaaa, klaar is je heerlijke zomerse ijsje. Varieer met verschillende kleuren papier, pompoms en chenille om de lekkerste ijsjes te maken.

Benodigde artikelen:
 
Rollen van Karton, 6st. (Art nr. 6021860, 1 x in bundel)
3,99
Hobby Basismaterialen Zoete Traktatie (Art nr. 6021477, 1 x in bundel)
9,49