Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Kid K'Nex

Beoordeling 4.7 / 5 door 60 klanten 5 1
Kid K'Nex is het leukste bouwspeelgoed voor jonge kinderen. De bouwstukken zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes, met iets grotere vormen; Kid K'Nex onderdelen zijn zachter en dikker dan de klassieke K'Nex staafjes en connectors. Laat je peuter ontdekken hoe makkelijk en leuk bouwen en creëren is! Heel geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar.
Lees meer
Kid K'NEX
4 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu besteld, morgen in huis
39,99 34,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
32,99 27,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
16,99
OK
 
Verwacht: 25-07-2024
49,99 44,99

Kid K'NEX Speelgoed

De flexibele onderdelen van Kid K'NEX bestaan onder andere uit staafjes, connectors en gekleurde schijfjes die heel makkelijk aan elkaar te bevestigen zijn. Ook maken grappige onderdelen zoals oogjes en wieltjes natuurlijk deel uit van de sets, zodat je voertuigen, dieren en allerlei andere dingen kunt bouwen. Laat je fantasie los en bepaal zelf wat je wilt maken!

Kid K'NEX en STEM

Door te spelen met de Kid K'NEX bouwsets ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek, een goede oog-hand coördinatie en krijgt fantasie de ruimte. Als voorloper op de basisschool tijd sluit Kid K'NEX al aan op het STEM (Science, Technology, Engineering en Mathematics) onderwijs op de basisschool.

Lees meer