Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Houten Zandbakken

Op zoek naar een mooie houten zandbak voor in de tuin? Bekijk alle verschillende zandbakken van hout; met deksel, in bijzondere vorm of met handige zitrand. Kies de juiste maat, bestel een mooie set zandbakspeelgoed en een paar zakken zand en het buitenspeelavontuur kan beginnen!
Lees meer
4 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu besteld, morgen in huis
179,99
OK
 
Levertijd 7 werkdagen
129,00
OK
 
Levertijd 7 werkdagen
149,00
OK

Duurzame zandbak van hout

Een zandbak van hout is een duurzame keuze! De zandbakken zijn veelal gemaakt van 100% FSC gecertificeerd hout. FSC staat voor Forest Stewardship councel. Dit is een organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer. Ze houden toezicht op de ecologische, sociale en economische kanten van het verwerken van hout. Zo ben je verzekerd van een eerlijke zandbak van hout, omdat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Op de lange termijn is het hout biologisch afbreekbaar en dat maakt FSC-hout bij uitstek een circulair materiaal.

Zandbak met een bankje

De meeste houten zandbakken zijn voorzien van een opvouwbare deksel. Zo blijft de zandbak afgeschermd als er niet in wordt gespeeld, en is ie meteen beschermd tegen katten en bladeren. Als je de zandbak open doet, zijn de dekseldelen te "vouwen", zodat ze een bankje vormen op de zijkant van de zandbak. Zo zit je lekker droog als het zand nat is. Een ideaal gebruik van de deksel!

Zandbak zonder bodem

Een houten zandbak bestaat uit rechtopstaande randen en een bovenkant. Er zit dus geen bodem in de zandbak. Zo kun je de houten zandbak zo op het terras zetten, waarbij de tegels als bodem dienen. Dan heeft de zandbak wel een flinke laag zand nodig om lekker in te kunnen spelen, anders ben je natuurlijk zo bij de tegels. Het is ook mogelijk om de zandbak op het grondgedeelte te plaatsen, waarbij je de tuin op die plek een stukje uitgraaft. Vul de kuil met licht zandbakzand en plaats de houten rand er omheen. Op deze manier is de zandbak een stukje dieper voor het echte schep- en graafwerk!

Lees meer