Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Trampolines

Beoordeling 4.5 / 5 door 21 klanten 5 1
Trampolinespringen is leuk, gezond en hartstikke gezellig! In ons assortiment vind je trampolines in verschillende maten. Trampolines voor binnen, voor in een kleine tuin of juist hele grote trampolines voor maximaal springplezier. Inground, op poten en met veiligheidsnet: het springplezier kan beginnen!
Lees meer
Trampolines
8 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
429,00 339,00
OK
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
265,00 199,00
OK
 
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
389,00
OK
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
279,00 179,00
OK
 
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
319,00
OK
 
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
749,00
OK
 
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
489,00
OK
 
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
599,00
OK

Trampoline kopen

Wil je een trampoline kopen voor volwassenen, tieners of kinderen? Goede beslissing! Trampolines zijn leuk voor jong en oud. Springen, trucjes oefenen, sporten en spelen: dit veelzijdige buitenspeelgoed is goed voor eindeloos speelplezier in de tuin. Kinderen kunnen zich volledig uitleven en al hun energie kwijt, terwijl ze met vriendjes en vriendinnetjes continu nieuwe uitdagingen bedenken. Waar een trampoline in de tuin staat, daar wordt gespeeld! Ook voor volwassenen zijn trampolines aantrekkelijk. Trampolinespringen is namelijk een low-impact activiteit, waardoor je kunt sporten met minder risico op blessures. Met springen train je ondertussen wel vele spieren en werk je hard aan je conditie. Ook je balans een coördinatie verbeteren bij trampolinespringen, zelfs als je (nog) geen enkel trucje kunt. En hadden we al gezegd hoe leuk het is? Je voelt je innerlijke kind ontwaken en geniet heerlijk van de frisse buitenlucht! We hebben bij Lobbes een groot assortiment aan trampolines voor verschillende doeleinden en leeftijden. Van kleine trampolines voor gebruik in huis tot grote, ingraafbare trampolines voor in de tuin.

Welke trampoline kopen: inground of op poten?

Als je een trampoline gaat kopen, kom je al gauw terecht bij het maken van een keuze tussen inground trampolines en boven de grond (een trampoline op poten). Bij een inground trampoline graaf je de trampoline in. Bij het springen beweeg je dus in een gat in de grond, in plaats van in de ruimte tussen trampoline en grond. Welke je het beste kunt kiezen, hangt af van o.a. de ruimte in je tuin en je budget. Enkele voor- en nadelen:

Voordelen en nadelen inground

  • Voordeel: een ingegraven trampoline ligt gelijk met de grond, en wordt daardoor doorgaans gezien als mooier onderdeel van de tuin.
  • Voordeel: de valhoogte is lager; als je kind van de trampoline valt, is hij dichter bij de grond. Op- en afstappen is bovendien makkelijker.
  • Nadeel: een gat graven voor de trampoline is veel werk.
  • Nadeel: je moet rekening houden met regenval/grondwater.

Voordelen en nadelen op poten

  • Voordeel: een trampoline op poten is makkelijker te installeren.
  • Voordeel: je kan de trampoline eenvoudiger verplaatsen en zit niet vast aan één plek.
  • Nadeel: de valhoogte is groter, meer risico op blessures.
  • Nadeel: de trampoline valt meer in het zicht.

Vooral belangrijk om te overwegen is dus ook hoeveel moeite je bereid bent te doen voor de installatie en in hoeverre je de esthetiek van je tuin belangrijk vindt. En qua vorm? Een rechthoekige is efficiënter qua ruimte, een ronde trampolineoogt weer wat speelser.

Trampoline aanbieding

Van een trampoline heb je jarenlang plezier. Het is doorgaans dan ook best een investering, zeker als je een grote trampoline voor in de tuin koopt. Bij Lobbes hebben we geregeld een mooie trampoline aanbieding, waarbij onze prijzen extra scherp zijn. Houd onze website daarom goed in de gaten en laat een mooie korting niet aan je voorbijgaan!

Maak je trampoline extra veilig met een net

De meeste trampolines worden tegenwoordig standaard geleverd met een veiligheidsnet. Daardoor heb je extra valbeveiliging en is je trampoline extra veilig voor kinderen. Als je veiligheidsmaatregelen overweegt, kan je er ook voor kiezen om een inground trampoline te kopen. Bij valpartijen is de afstand tot de grond zo een stuk minder groot, wat tot iets zachtere vallen leidt. Een veiligheidsnet is in ieder geval een musthave voor veilig trampolinespringen!

Springen in een kleine tuin?

Heb je geen grote tuin, maar wil je wel graag een trampoline neerzetten? Kies dan bij voorkeur voor een rechthoekige trampoline. Grote kans dat je tuin veel rechte vormen heeft, bijvoorbeeld een rechthoekig gazon. Door een trampoline met rechte vorm te kiezen, verlies je zo min mogelijk ruimte. Je kan er ook voor kiezen om een ingroundtrampoline te kiezen, zodat je kleine tuin wat minder ‘vol’ oogt. Nog steeds niet genoeg plek? Er zijn gelukkig ook genoeg kleine trampolines te koop, bijvoorbeeld met een doorsnede van 1,40 tot 1,80 meter. Pluspunt hiervan: je kunt ze bij slecht weer makkelijk naar binnen verplaatsen!

Kindertrampoline voor binnen

Heb je helemaal geen tuin maar wil je je kinderen wel de kans geven om zich lekker uit te leven? Een kindertrampoline voor binnen kan prima. Kies een ronde trampoline met een klein formaat, bijvoorbeeld een doorsnede van 1,40 meter. De trampolines van EXIT Toys hebben zelfs speciale juniortrampolines, met een lage opstap en elastiek in plaats van springveren. Dit maakt springen voor peuters en kleuters veiliger en makkelijker. En ideaal: kinderen kunnen heerlijk al hun energie kwijt en uitrazen, weer of geen weer!

Trampoline kopen bij Lobbes

Lobbes werkt samen met topleveranciers van trampolines. Samen hebben we een assortiment samengesteld waarbij plezier voor kinderen voorop staat! Bestel bij Lobbes een trampoline voor in je eigen achtertuin, op de opvang, camping of andere speelplek. Leuk voor jong en oud; ongeacht of je een grote of kleine tuin hebt of misschien zelfs helemaal geen tuin. Dan zet je gewoon een kleine trampoline binnen neer! Vergeet vooral niet om hem zelf ook eens uitvoerig te testen, want trampolinespringen is hartstikke gezond.

Lees meer