Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

De 5 leukste zand- en watertafels van deze zomer

22 juni 2023
In de zomer is er niks fijners voor kinderen dan urenlang verkoelend buitenspelen met water en zand. Lekkere moddertaartjes maken, gieten en spetteren met water en zelf natuurlijk ook kleddernat worden. Hulp nodig bij het kiezen van een leuke zand- en watertafel? Met behulp van onze klanten en speelgoedexperts tippen we 5 waterspeeltafels voor in de tuin of op het balkon. Vies worden mag!
Lees meer
Afbeelding voor

1. Waterspeelbaan met strandsetje

Deze watertafel is klein, maar fijn! Het mooie van deze waterspeelbaan is dat hij een leuk spelelement geïntegreerd heeft. Kinderen gieten bovenin water in de trechter, en het water loopt via een zigzaggende baan met verschillende waterraden helemaal naar beneden. Daar kan het gietertje weer gevuld worden om de raderen nogmaals in beweging te zetten. Bij deze waterspeelbaan zit ook een leuk strand- en zandbaksetje inbegrepen, voor een leuke combinatie van spelen met water en zand. Met een emmer, een gieter, een schepje en twee zandvormen heb je een zomer lang plezier!

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Budget: € 20,00 - € 30,00

 

2. Ronde watertafel met parasol

Een heel groot voordeel van deze ronde waterspeeltafel is dat hij een eigen parasol heeft. Zo kunnen kinderen op hete zomerdagen fijn in de schaduw spelen, waar je de tafel ook neerzet! Deze tafel heeft twee aparte bakken voor water en zand en heeft een leuke treinbaan met wagonnetjes rondom. Vervoer wagon per wagon water naar de zandbak om heerlijke modder te maken of gebruik de vele accessoires om lekker te spelen. Er zitten bootjes, zandvormen, schepjes, een gieter, watermolens en een emmer inbegrepen bij deze watertafel. De parasol is verstelbaar en uitneembaar.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Budget: € 50,00 - € 60,00

 

3. Zand- en watertafel piratenboot

Arrrr, verken de zeven zeeën en verover de mooiste piratenschatten! En dat in je eigen achtertuin, met deze leuke waterspeeltafel in de vorm van een piratenboot. De piratenboot heeft een mast met kraaiennest, waar een echte piraat op de uitkijk staat. Maak een pirateneiland van zand, begraaf schatten of kweek echte zeebenen met de watermolens en gieter. Er zitten leuke accessoires in piratenthema bij, zoals een schildpadzandvorm en twee drijvende bootjes. Maar pas op, want het werkende piratenkanon schiet ze zo naar de bodem! De watertafel heeft een fijn formaat om zittend of staand aan te spelen, afhankelijk van de lengte van je kind.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Budget: € 30,00 - € 40,00

 

4. Ecoiffier Watertafel met Kasteeltoren

Droom je van een leven als ridder? Deze watertafel is in de stijl van een kasteel gemaakt. Er zitten verschillende leuke accessoires bij, waaronder een 'kanon' en een waterrad in de vorm van een kasteeltoren. Leuk pluspunt: deze watertafel is al geschikt vanaf 18 maanden oud!

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Budget: € 20,00 - € 30,00

 

5. Tip van Lobbes: Aquaplay watertafel met pomp en wateraansluiting

Veel watertafels zijn wat lager bij de grond en daardoor vooral geschikt om zittend aan te spelen. Deze watertafel van Aquaplay heeft een hogere bak en is daardoor heel geschikt om staand aan te spelen, zowel voor peuters als kleuters.  Als ouders van jonge kinderen vinden wij dit zelf echt heel handig. De waterspeeltafel is gemaakt van stevig UV-bestendig kunststof en heeft een grote waterpomp en een speelpaddenstoel die je kan aansluiten op de tuinslang. Maar ook zonder 'm aan te sluiten is de watertafel heel leuk om mee te spelen! Er zitten verschillende accessoires bij: een gieter, een pollepel, twee bootjes en twee figuren.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Budget: € 100,00 - € 150,00