Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Silk Clay

Hier vind je de leukste knutselideeën met Silk Clay. Van kabouters, rendieren en eenhoorns tot snoepjes en paddenstoelen. Silk Clay is een lichtgewicht, zelfhardend en flexibel boetseermateriaal welke dus ideaal is om mee te knutselen. Kies één van de ideeën uit, volg de stap-voor-stap uitleg en ga aan de slag.

Klei Donuts
Knutselideeën
27 februari 2024
Maak schattige minidonuts van Silk Clay en Foam Clay en versier ze met kleine glazen balletjes.
Lees meer >
Paasfamilie van Silk Clay
Knutselideeën
6 februari 2024
Maak van Silk Clay een schattige kleine kuikenfamilie, met één kuikentje, één kip en twee kleine eitjes. Bedek eerst de styropor eieren met Silk Clay en voeg daarna de snavels, ogen, vleugels en pootjes toe. Je kunt ook een nestje maken voor de kuikens van pijpenragers en katoenwol.
Lees meer >
Monstertje Kleien
Knutselideeën
23 januari 2024
Maak het groene Lulu-monster met drie ogen. Het lichaam bestaat uit Silk Clay en een styropor bal. Gebruik Foam Clay voor de grappige monsterdetails.
Lees meer >
Insecten van Kartonnen Kokers
Knutselideeën
8 januari 2024
Maak deze grappige insecten van kartonnen kokers bedekt met dik garen met Sticky Base een bal van Styropor.
Lees meer >
Kabouter Kerstballen
Knutselideeën
20 december 2023
Maak schattige kerstballen die eruitzien als kleine kabouterhoofdjes. Met Foam- en Silk Clay maak je heel gemakkelijk deze leuke kerstballen.
Lees meer >
Kerstballen van Klei
Knutselideeën
11 december 2023
Tijd om de kerstboom te versieren? Maak zelf twee mooie kerstballen van Silk Clay en Foam Clay - een sneeuwpop en een rendier! Zijn ze niet schattig? Bedek de styropor ballen eerst met Silk Clay en voeg daarna details van Silk Clay toe. Volg ons stappenplan met foto's hieronder om zelf deze vrolijke kerstballen te knutselen.
Lees meer >
Kerstkrans maken
Knutselideeën
28 november 2023
Ben je op zoek naar een leuke kerstknutsel voor de hele groep of klas? Maak dan deze kerstkrans van uitgeknipte kartonnen handen. Lijm de handen aan elkaar tot een cirkel en versier de krans met een strik en bessen gemaakt van rode Silk Clay.
Lees meer >
Kabouters Houten Schijven
Knutselideeën
16 oktober 2023
Maak deze leuke kabouters van houten schijven en decoreer met Silk Clay.
Lees meer >
Eenhoorntaart
Knutselideeën
10 oktober 2023
Deze eenhoorntaart is gemaakt van ronde dozen geverfd met Plus Color Acrylverf. De hoorn en oren zijn geboetseerd uit Silk Clay. Details zijn aangebracht met Silk Clay Creamy en Art Metal goudverf.
Lees meer >
Boeket van Silk Clay
Knutselideeën
15 mei 2023
Maak een boeket bloemen van Silk Clay en bonsai draad. De boemblaadjes kun je gemakkelijk maken met een vormsnijder. De stelen zijn gemaakt van bonsai draad bedekt met Silk Clay.
Lees meer >
Eenhoorn Potloodtopper
Knutselideeën
11 april 2023
Maak je eigen potloodtopper in de vorm van een eenhoorn voor op jouw eigen kleurpotloden. Ga aan de slag met Silk Clay en boetseer deze schattige set eenhoorn toppers voor op je potloden.
Lees meer >
Piratenschip van Eierdoos
Knutselideeën
29 maart 2023
Knutsel een piratenschip mét kraaiennest van een eierdoos! Knip de juiste stukken uit de eierdoos en maak de boot met touw, papier en een sateprikker. In de onderstaande foto's kun je precies zien hoe dat moet.
Lees meer >