Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Klei

Ben jij ook zo dol op knutselen? Bekijk hier alle knutselideeën waar je klei voor gebruikt.  Met handige stap-voor-stap uitleg en handige foto's. Ontdek hier de leukste knutsels met klei!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Pikachu Paasei Versieren
Knutselideeën
5 februari 2024
Maak zelf je eigen Pikachu Paasei. Met wat verf, silk clay en karton maak je in een paar stappen een echte Pikachu! Bekijk de stap-voor-stap-uitleg en ga lekker creatief aan de slag.
Lees meer >
Paaseieren van Silk Clay
Knutselideeën
5 februari 2024
Maak deze schattige paasfamilie van piepschuim eieren en Silk Clay.
Lees meer >
Paddenstoelen van Klei
Knutselideeën
31 oktober 2023
Maak deze leuke paddenstoelen met zelfhardende klei. Gebruik witte en terracotta klei en zet je paddenstoel in elkaar met een kettelstift.
Lees meer >
Boeket van Silk Clay
Knutselideeën
15 mei 2023
Maak een boeket bloemen van Silk Clay en bonsai draad. De boemblaadjes kun je gemakkelijk maken met een vormsnijder. De stelen zijn gemaakt van bonsai draad bedekt met Silk Clay.
Lees meer >
Eenhoorn Dozen
Knutselideeën
4 mei 2023
Decoreer deze kartonnen dozen met een hoorn en oortjes van Foam Clay en maak er een schattige eenhoorn van! Gebruik grote pailletten en pastelverf voor de lieve uitstraling van deze familie eenhoorns.
Lees meer >
Lantaarn met gaten
Knutselideeën
14 november 2022
Met dit knutselidee maak je een lantaarn van zelfhardende klei met uitgestanste gaten.
Lees meer >
Insecten van Silk Clay
Knutselideeën
26 september 2022
Klei zelf insecten van Silk Clay. Silk Clay plakt aan zichzelf zolang het nog nat is. Wanneer de insecten droog zijn, kunnen ze gebruikt worden om mee te spelen of voor decoratie.
Lees meer >
Bosbodem van Silk Clay
Knutselideeën
7 september 2022
Boetseer je eigen bosbodem van Silk Clay en natuurlijke materialen. Maak een schattig bos met egels, paddenstoelen en eikels.
Lees meer >
Klei Schaaltjes
Knutselideeën
26 april 2022
Boetseer schaaltjes en kopjes met zelfhardende klei en laat ze lijken op echte pottenbakkers-schalen. Door de speciale verftechniek die hier wordt toegepast geef je de klei schaaltjes een "gebakken" uiterlijk.
Lees meer >
Vingerpopjes van Silk Clay
Knutselideeën
17 maart 2022
Maak je eigen Silk Clay vingerpoppen. De vingerpoppen zijn geboetseerd rond de vinger. Silk Clay is een aan de lucht drogende boetseerklei met een rubberachtige substantie waardoor deze klei minder breekbaar is dan gewone klei.
Lees meer >
Shaun het Schaap Silk Clay
Knutselideeën
7 maart 2022
Maak je eigen Shaun het Schaap van Silk Clay, chenille draad, styropor eieren, sticky base en XL garen.
Lees meer >
Eenhoorn van Silk Clay
Knutselideeën
17 februari 2022
Gebruik een papier-maché eenhoorn hoofd als basis en verf deze met witte acrylverf. Decoreer de hoorn met een laagje glitter Foam Clay. De manen van de eenhoorn zijn gemaakt van Silk Clay. Je maakt de lichte pastelkleuren door te mengen met witte Silk Clay. Maak zo je eigen favoriete kleuren!
Lees meer >