Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselen met Verf

Bekijk alle knutselideeën die je met verf kunt maken. Pak de kwast, alle kleuren verf, je verfschort en ga creatief aan de slag.

Elk knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg. Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Dinosaurus Stoepkrijt
Knutselideeën
17 mei 2023
Maak stoeprijt in bijzondere vormpjes, namelijk stoere dinosaurussen!! Gebruik de gipsgietset van SES en maak met een klein beetje plakkaatverf gekleurde stoepkrijt.
Lees meer >
Eenhoorn Dozen
Knutselideeën
4 mei 2023
Decoreer deze kartonnen dozen met een hoorn en oortjes van Foam Clay en maak er een schattige eenhoorn van! Gebruik grote pailletten en pastelverf voor de lieve uitstraling van deze familie eenhoorns.
Lees meer >
3D Cupcake Schilderij
Knutselideeën
30 januari 2023
Maak een 3D schilderij van een kleurrijke cupcake op een houten plankje met speciale structuurpasta voor de cupcake icing! Schilder en knutsel een kleurrijke cupcake en maak er een echt 3D kunstwerkje van.
Lees meer >
Linoprint met Foam
Knutselideeën
18 januari 2023
Maak afdrukken van je eigen tekeningen met hobbyverf. Het etsen in een Eva foam vel met een potlood is eenvoudig en superleuk. Bekijk alle uitleg en de duidelijke foto's en knutsel mee! Gebruik een foamvel en teken daar je ontwerp op. Zo werkt het foamvel als linoplaat en wordt je tekening zo in het vel "gegutst" zonder scherpe mesjes en andere gereedschapjes.
Lees meer >
Vis en Kwal Lampionnen
Knutselideeën
5 januari 2023
Maak zelf een kwal en een vis van rijstpapierlampionnen door ze de versieren met hobbyverf en tissue papier! Verander de lampionnen van rijstpapier in een paar eenvoudige stappen in een kwal en een vis. Verf de rijstpapierlampen met hobbyverf en bevestig tissue papier voor de tentakels, de staart en de vinnen. Zo dobberen ze binnen de kortste keren door je kamer!
Lees meer >
Tot de Maan...
Knutselideeën
24 mei 2022
Maak een lief en persoonlijk Vaderdag of Moederdag cadeau met je eigen foto, verf en ijsstokjes.
Lees meer >
Schilderij met Echte Bloemen
Knutselideeën
20 april 2022
Ga aan de slag met aquarelverf en gedroogde bloemen en maak zo een bijzonder boeket voor Moederdag dat heeeeel lang goed blijft! Schilder de steeltjes en blaadjes op stevig aquarelpapier en decoreer het met de gedroogde bloemen.
Lees meer >
Geverfde Serveerplank
Knutselideeën
18 april 2022
Maak deze stoere serveerplank van een kant-en-klare snijplank van hout met een beetje verf en een leren ophangkoordje. Leuk om zelf te gebruiken als ontbijtplank bijvoorbeeld, of nog leuker om cadeau te doen!
Lees meer >
Klei Kabouters
Knutselideeën
1 februari 2022
Deze kabouters zijn gemaakt van kegels van aan de lucht drogende klei en geverfd met acrylverf. Deze kabouters zijn gemakkelijk te maken, ook voor jonge kinderen.
Lees meer >
Stenen Dieren Schilderen
Knutselideeën
17 januari 2022
Teken op stenen met acrylstiften. Zoek op het strand of in het bos naar mooie gladde stenen en ontdek welk dier jij er in herkent. De acrylmarkers geven een goede kleurdekking en drogen snel, ideaal om jouw dier mee op de steen te tekenen.
Lees meer >
Raceauto van wc rol
Knutselideeën
17 januari 2022
Maak grappige raceauto's van kartonnen rolletjes en knutsel de wieltjes van golfkarton. Verf de auto in je favoriete kleur én voeg een foto van jezelf toe als snelle coureur!
Lees meer >
Stenen Zeedieren Schilderen
Knutselideeën
17 januari 2022
Maak prachtige zeedieren door stenen te beschilderen met acrylverf stiften en met bioglitters te beplakken. Deze bioglitters zijn 100% plasticvrij!
Lees meer >