Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met touw en wol

 

Met touw en wol kun eindeloos knutselen. IJsjes in de zomer of winterse insecten in het najaar. Hier vind je altijd wel een leuk knutselidee. Volg de stap-voor-stap instructies met foto's om een leuke knutsel te maken.

Gelukspoppetjes knopen
Knutselideeën
15 mei 2024
Iedereen heeft soms wel een beetje extra geluk nodig, een belangrijke toets, een spannende presentatie of de eerste schooldag. Of misschien heb je gewoon een leuk geschenkje nodig! Wat is er dan leuker dan het gelukspoppetje zelf te maken?
Lees meer >
Insecten van Kartonnen Kokers
Knutselideeën
8 januari 2024
Maak deze grappige insecten van kartonnen kokers bedekt met dik garen met Sticky Base een bal van Styropor.
Lees meer >
Sneeuwpop maken
Knutselideeën
8 januari 2024
Maak van pompoms deze schattige sneeuwpop. Volg de uitleg met stap-voor-stap foto's om deze sneeuwpop zelf te maken.
Lees meer >
Wollen Egeltje
Knutselideeën
8 november 2023
Maak nu zelf je eigen wollen egeltje met dit knutselidee. Ga aan de slag met wol, maak je eigen pompom en klaar is je zelfgemaakt egel. Varieer met kleuren of met de grootte van je pompommaker om zo een hele egelfamilie te maken.
Lees meer >
Spin Knutselen
Knutselideeën
1 november 2023
Laat iedereen schrikken met deze enge spin! Je maakt de spin heel gemakkelijk door twee pompoms zelf te maken en chenille draden te gebruiken voor de poten. Ga lekker aan de slag met het knutselen van de spin en gebruik de stap-voor-stap uitleg met bijbehorende foto's.
Lees meer >
Geweven Uiltjes
Knutselideeën
14 maart 2023
Weef kleurrijke uiltjes met acrylgaren. Gebruik vilt om vleugels, oogjes en een snavel te maken. Maak gemakkelijk een weefraam van karton en ga aan de slag.
Lees meer >
Ozosnel knutselen
Knutselideeën
28 november 2022
Ga aan de slag met dit leuke knutselidee en knutsel je eigen Ozosnel. Maak gebruik van lege wc rolletjes, wit papier of witte verf en maak zo in een handomdraai zelf het paard van Sinterklaas!
Lees meer >
Zomerse IJsjes
Knutselideeën
20 juni 2022
Het is zomer en het is warm. Dus wat doe je? Je gaat een ijsje eten! Met deze knutseltip blijf je helemaal in dat thema. Misschien minder verkoelend, maar minstens zo leuk: een ijsje knutselen. Met deze knutseltip maak je van wol en papier heel vrolijke ijsjes. In een paar simpele stappen knutsel jij jouw ijsjes. Welke smaken maak jij?
Lees meer >