Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutseltips voor de Herfst

Op zoek naar leuke knutselideeën om met kinderen te knutselen voor de herfst? Dan ben je bij hier op de juiste plek. Bekijk de verschillende knutseltips om zelf herfst decoratie te maken en aan de slag te gaan met alle natuurlijke materialen die je in de herfst voor handen hebt. Elk herfst knutselwerkje is voorzien van duidelijke foto's van alle stappen en extra uitleg.

Kies een leuk Herfst knutselidee uit, verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag om de herfstsfeer in huis te krijgen. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Of kun je in de herfst zo buiten vinden, zoals kastanjes, herfstbladeren en eikeldopjes. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Lampion Eenhoorn
Knutselideeën
9 januari 2023
Breng licht op de donkere avond met jouw eigen Eenhoorn Lampion. Gebruik een witte ronde lampion als basis en maak er in een handomdraai een echte lichtgevende eenhoorn van!
Lees meer >
Lantaarn met gaten
Knutselideeën
14 november 2022
Met dit knutselidee maak je een lantaarn van zelfhardende klei met uitgestanste gaten.
Lees meer >
Spinnenweb IJsstokjes
Knutselideeën
26 september 2022
Maak zelf deze mooie decoraties met gekleurde zomerbloemen, geplaatst op een web gemaakt van constructie ijsstokjes en katoenkoord.
Lees meer >
Pompo(e)n Knutselen
Knutselideeën
1 april 2022
Maak je eigen herfst pompoentje met Jack-o-Lantern gezicht van een oranje pompon. Maak een stevige pompon met oranje wol en beplak 'm met oogjes en een mond!
Lees meer >
Dennenappel Kabouters
Knutselideeën
1 februari 2022
Maak deze leuke kabouters van dennenappels, houten kralen, wiebelogen en Silk Clay.
Lees meer >
Sint Maarten Lampion
Knutselideeën
1 november 2018
“Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten. De meisjes hebben rokjes aan, daar komt Sinte Maarten aan. Geef een appel of een peer, ik kom het hele jaar niet weer. Het hele jaar duurt zo lang, tot mijn lichtje branden kan!” Misschien klinken deze woorden jou ieder jaar wel heel bekend in de oren. Op 11 november wordt er op sommige plekken in het land het feest Sint Maarten gevierd.
Lees meer >