Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Penhouder Steen

15 mei 2024
Deze penhouder is de ideale bureauaccessoire. Zo heb je altijd een pen bij de hand én blijven je losse papieren op hun plek. Deze gekleurde steen is een perfect knutselcadeautje voor Vaderdag!
Afbeelding voor

Wat heb je nodig:

  • Grote ronde steen
  • Acrylstiften
  • IJzerdraad
  • Tangetje
  • Strijkkralen
  • Balpen
Afbeelding voor

Stap 1:
Versier de steen met mooie kleuren en vormen. Wordt het een Vaderdag cadeautje? Dan beschilder je de steen natuurlijk met de favoriete hobby van je vader. De steen in de foto is bijvoorbeeld perfect voor een visser!

Stap 2:
Laat de verf eerst goed drogen. (Dit gaat met acrylstiften gelukkig heel snel.) Draai nu een ijzerdraad heel stevig om de steen en wikkel het uiteindje met een tang om de rest van de draad.

Afbeelding voor

Stap 3:
Rijg nu verschillende gekleurde strijkkralen aan het uitstekende stuk ijzerdraad. Het uiteinde van het ijzerdraad wikkel je een paar keer om de balpen die je er straks in wilt hangen. Als het ijzerdraad een beetje dik is, heb je hier misschien een tangetje en wat hulp van een volwassene bij nodig.

Stap 4:
Nu is je pennenhouder bijna af... De laatste stap is natuurlijk het toevoegen van de (bal)pen. Wordt deze stenen pennenhouder een echte blikvanger op jouw eigen bureau of is het een cadeautje?

Benodigde artikelen:
 
Acrylverf Stiften voor Rock Painting (Art nr. 1340133, 1 x in bundel)
6,99
Bloemsteeldraad Groen 0,6 mm, 20st. (Art nr. 6021568, 1 x in bundel)
5,75
SES Strijkkralendoos, 7000st. (Art nr. 3350047, 1 x in bundel)
9,99