Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Raamtekening Sinterklaas

6 november 2022
Laat Sinterklaas zich extra welkom voelen bij jouw huis met een prachtige raamtekening. Download de sjablonen, pak de raam- of krijtstiften erbij en teken de illustratie over op het raam!
Afbeelding voor

Wat heb je nodig:

Afbeelding voor

Stap 1:

Kies een raam uit waar je de tekening op wilt maken. Kies het formaat uit bij wat je wilt maken. De tekening plak je zometeen aan de buitenkant van het raam, zodat je aan de binnenkant kunt tekenen. Je wilt de tekening natuurlijk niet aan de buitenkant van het raam hebben, anders spoelt de regen de stiftlijnen weer weg. Als je de tekst aan de binnenkant goed wilt lezen, dan download je de gewone versie. Als je de tekening juist vanaf buiten leesbaar wilt maken, dan heb je de spiegelbeeld variant nodig.

Stap 2:

Kies één van de tekeningen uit en plak die met schilderstape op het raam. Trek alle lijnen over met de witte krijt- of raamstift. Kleur de tekening daarna in met de andere kleuren.

Afbeelding voor

Stap 3:

Voor een grotere tekening kies je de A-3 variant. Hierbij download je de tekening in 2 delen, die je dan nog aan elkaar moet plakken.

Stap 4:

Bevestig de grote print op het raam en zet alle lijnen op de ruit. Kleur de afbeelding weer in als je dat mooi vindt en haal daarna de voorbeeldprint weer weg. Zo weet Sinterklaas zeker dat hij jouw huis niet voorbij moet rijden!

Afbeelding voor
Benodigde artikelen:
 
Raamstiften, 5st. (Art nr. 2420914, 1 x in bundel)
4,75
Krijt Markers Pastelkleuren, 5st. (Art nr. 6021207, 1 x in bundel)
13,99
krijt Markers Metallic Kleuren, 5st. (Art nr. 6021208, 1 x in bundel)
13,99
Viltstift Pentel SMW26 krijtmarker wit 2-4mm (Art nr. 5102947, 1 x in bundel)
4,75