Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Boekenlegger Sinterklaas

6 november 2022
Maak een vrolijke boekenlegger met de afbeelding van Sinterklaas of de Pietjes. Print de gratis download uit, kleur 'm in en laat hem precies de goede pagina onthouden in jouw favoriete leesboek.
Afbeelding voor

Wat heb je nodig:

Afbeelding voor

Stap 1:
Download en print het sjabloon uit voor de Sinterklaas en Pietjes boekenleggers. Dit kan op gewoon wit printpapier, maar zorg dat je wel iets steviger papier gebruikt dan standaardpapier. Zo maak je een stevige boekenlegger voor jouw favoriete boek.

Stap 2:
Kies jouw favoriete figuur uit, Sinterklaas of een van de Pietjes en ga aan de slag met stiften of kleurpotloden. Kleur een figuurtje én een onderstrook in. Let er bij het kleuren op dat je de lijmstrook niet inkleurt.

Afbeelding voor

Stap 3:
Als je alles helemaal hebt ingekleurd, ben je klaar voor de volgende stap. Knip de onderstrook en het figuurtje uit. Smeer voorzichtig lijm op de lijmstrook. Zorg ervoor dat je alléén daar lijm aanbrengt en niet lager op de strook.

Stap 4:
Nu plak je het hoofd op de onderstrook, zodat het hoofd precies boven het stippellijntje uitkomt. Zoals je op de foto ziet, komen de oren net boven de stippelrand uit. Laat de lijm nu goed drogen, voor je de boekenlegger uitprobeert.

Afbeelding voor

Stap 5:
Zo ziet je complete boekenlegger er nu uit. De baard zit los, en vanaf de oortjes zit het gezichtje vast op de onderstrook.

Stap 6:
Tadaaa, klaar is je unieke zelfgemaakte Sinterklaas boekenlegger! Als je boek dichtzit, kijkt Sinterklaas er nét bovenuit. Nu is je boekenlegger af om elke keer als je gestopt bent met lezen, precies de goeie pagina te bewaken!

Benodigde artikelen:
 
Niet alle artikelen zijn voorradig.
Artikel heeft niet voldoende voorraad.
Hobbykarton Wit A4, 10 vellen (Art nr. 1630401, 1 x in bundel)
1,69
Kinderlijm Collall flacon 100ml (Art nr. 5111592, 1 x in bundel)
2,30