Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Papier

Afbeelding voor

Ben jij ook zo dol op knutselen? Bekijk hier alle knutselideeën waar je papier voor gebruikt.  Met handige stap-voor-stap uitleg en handige foto's. Papier is een van de makkelijkste knutselmaterialen die er zijn. Door iedereen mee te knutselen, hoe jong of oud je ook bent. Je kunt het papier scheuren, knippen, vouwen, plakken, versieren en nog veel meer. Ontdek hier de leukste knutsels met papier!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Vosjes Knutselen
Knutselideeën
11 oktober 2023
Maak heel gemakkelijk deze schattige vosjes van ijsstokjes en papier. Volg de stap-voor-stap uitleg met foto's om deze leuke vosjes te maken.
Lees meer >
Kleurrijke Katten
Knutselideeën
19 september 2023
Maak deze kleurrijke katten met behulp van een sjabloon. Kies verschillende kleuren karton uit voor de buik en maak zo deze vrolijke, hangende katten.
Lees meer >
Hangende Paddenstoelen
Knutselideeën
9 augustus 2023
Maak de schattigste paddenstoelen van gekleurd designpapier om je kamer mee op te fleuren.
Lees meer >
Dinosaurus Kleurplaten
Knutselideeën
19 mei 2023
Download de kleurplaat van jouw favoriete dinosaurus, pak je etui met viltstiften en kleurpotloden erbij en ga lekker aan de slag. Hoe ziet jouw dino kunstwerk er uit als je er klaar mee bent?
Lees meer >
Dikkie Dik Traktatie
Knutselideeën
19 mei 2023
Maak zelf deze schattige en gezonde Dikkie Dik trakatie om uit te delen! Is jouw peuter ook zo dol op de herkenbare avonturen van Dikkie Dik? Dan maak je in een handomdraai deze Dikkie Dik traktatie voor bijvoorbeeld de peuterspeelzaal. In combinatie met het uitdeelboekje wordt het een perfect cadeautje!
Lees meer >
Dinosaurus van feestbekertjes
Knutselideeën
12 mei 2023
Maak deze grappige en stoere dinosaurus van 2 papieren bekertjes, een touwtje en papier en laat hem brullen! Geef hem grappige armpjes, oogjes en een staart en maak zo jouw eigen beker-o-saurus!
Lees meer >
Knutsel Bingo
Knutselideeën
7 maart 2023
Knutselen op een regenachtige dag? Met deze knutselbingo moet dat zeker lukken. Speel met het hele gezin of met je vriendjes en vriendinnetjes en probeer als eerste Bingo te halen door je creatieve figuur als eerste compleet te maken.
Lees meer >
Vis en Kwal Lampionnen
Knutselideeën
6 februari 2023
Maak zelf een kwal en een vis van rijstpapierlampionnen door ze de versieren met hobbyverf en tissue papier! Verander de lampionnen van rijstpapier in een paar eenvoudige stappen in een kwal en een vis. Verf de rijstpapierlampen met hobbyverf en bevestig tissue papier voor de tentakels, de staart en de vinnen. Zo dobberen ze binnen de kortste keren door je kamer!
Lees meer >
Lampion Eenhoorn
Knutselideeën
6 februari 2023
Breng licht op de donkere avond met jouw eigen Eenhoorn Lampion. Gebruik een witte ronde lampion als basis en maak er in een handomdraai een echte lichtgevende eenhoorn van!
Lees meer >
Sint Maarten Lampion
Knutselideeën
6 februari 2023
“Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten. De meisjes hebben rokjes aan, daar komt Sinte Maarten aan. Geef een appel of een peer, ik kom het hele jaar niet weer. Het hele jaar duurt zo lang, tot mijn lichtje branden kan!” Misschien klinken deze woorden jou ieder jaar wel heel bekend in de oren. Op 11 november wordt er op sommige plekken in het land het feest Sint Maarten gevierd.
Lees meer >
Borduurkaarten borduren
Knutselideeën
5 januari 2023
Deze kleine uitgestanste borduurvormen zijn ideaal voor je eerste borduurwerk! Kleur de borduurkaart eerst en vul daarna de gaatjes met een naald en katoengaren of borduurgaren. Gebruik bijvoorbeeld kruissteken of een andere eenvoudige borduursteek! Zo maak je al heel snel een leuk borduurwerk en oefen je spelenderwijs de verschillende steken.
Lees meer >
Sneeuwpoppen van Papier
Knutselideeën
21 december 2022
Maak met behulp van een knipvel deze schattige sneeuwpoppen en decoreer ze met Silk Clay.
Lees meer >