Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutselideeën met Papier

Afbeelding voor

Ben jij ook zo dol op knutselen? Bekijk hier alle knutselideeën waar je papier voor gebruikt.  Met handige stap-voor-stap uitleg en handige foto's. Papier is een van de makkelijkste knutselmaterialen die er zijn. Door iedereen mee te knutselen, hoe jong of oud je ook bent. Je kunt het papier scheuren, knippen, vouwen, plakken, versieren en nog veel meer. Ontdek hier de leukste knutsels met papier!

Verzamel alles wat je nodig hebt en ga lekker aan de slag. De meeste spullen heb je vast al in huis liggen. Bekijk het boodschappenlijstje onderin de pagina van het knutselidee om te kijken wat je nog nodig hebt.

Knutsel je eigen 3D Portret
Knutselideeën
3 juni 2019
Wil jij een leuk of grappig portret maken in 3D? Volg deze gemakkelijke instructie voor een bijzonder resultaat. Je kunt kiezen om een zelfportret te maken, maar je kan ook je fantasie de vrije loop laten gaan.
Lees meer >
Kartonnen koppen zelfportret
Knutselideeën
3 april 2019
Daag de leerlingen uit door ze een portret, of misschien nog leuker, een zelfportret te laten maken met karton. Ze oefenen met het herkennen van kenmerkende aspecten van het gezicht. De leerlingen moeten bewust kijken naar diepte en de vormen van het gezicht. Ook leren ze kunstwerken te maken met weinig materiaal.
Lees meer >
Creatieve verjaardagskalenders voor in de klas
Knutselideeën
1 april 2019
Jarig zijn is natuurlijk altijd een feestje, al helemaal als je nog in die jonge jaren zit en wekenlang uitkijkt naar die grote dag. Wij vinden dat het ook in de klas wel een feestje mag zijn voor de jarige Jet of Job. Een leuke verjaardagskalender is hier een belangrijke factor, daarom hebben we twee leuke voorbeelden geknutseld.
Lees meer >
Superhelden Stripverhaal
Knutselideeën
29 maart 2019
Je kent ze wel de superhelden uit stripverhalen, films en televisieseries: Batman, Superman, Spiderman, The Avengers en Wonder Woman zijn allemaal helden met superkrachten. Ze zien er in het dagelijkse leven uit als gewone mensen, maar hebben een geheime identiteit en een sterke wil om de wereld beter te maken en andere mensen te helpen!
Lees meer >
Superhelden Masker
Knutselideeën
28 maart 2019
Superhelden kunnen niet zonder een masker, het is het belangrijkste item van hun hele kledingkast. Zonder een masker zou een superheld herkenbaar zijn en superhelden werken juist in het geheim. Niemand mag het echte gezicht van een superheld ooit zien!
Lees meer >