Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Blijf op de hoogte van nieuwe speelgoedtrends, speel leuke buitenspellen en lees onze ervaringen met het nieuwste speelgoed. Wij geloven dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel voor de ontwikkeling. Lees hier de leukste tips om lekker te kunnen spelen!

Nationale Voorleesdagen 2019
Spelen
18 januari 2019
Ze komen er weer aan: de Nationale Voorleesdagen! Dit jaar vinden ze plaats van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari 2019. Dat wordt weer een prachtig leesfestijn voor peuters en kleuters! De Nationale Voorleesdagen staan in het teken van het voorlezen van prentenboeken en dan met name van het Prentenboek van het jaar en de Prentenboeken Top 10!
Lees meer >
Top 10 Best verkochte kinderboeken van 2018
Spelen
28 december 2018
Lekker op de bank of in bed een boek lezen. Iets dat veel kinderen graag doen en het is nog leerzaam ook! Dat kinderen van lezen houden, is bij Lobbes te zien aan het grote aantal boeken dat er ieder jaar wordt verkocht. Ook dit jaar verstuurden wij weer vele kinderboeken via de post! Hieronder staan onze best verkochte kinderboeken van 2018. Doe ermee wat je wilt. Koop ze voor je kinderen als nieuwjaarscadeau, onthoud ze om als verjaardagscadeau te geven of… lees deze blog gewoon, omdat je nieuwsgierig bent naar de best verkochte kinderboeken van 2018!
Lees meer >
Dit is het populairste speelgoed van 2018
Spelen
21 december 2018
In 2018 zijn er weer heel veel Lobbesdozen vol met speelgoed verzonden! Knutselspeelgoed, buitenspeelgoed en uitdeelcadeautjes waren erg in trek dit jaar. Wat waren, over het hele jaar bekeken, de meest gezochte speelgoedartikelen? In deze blog vind je al het populairste speelgoed op een rij: een Top 5 Knutselen, Top 5 Uitdeelcadeautjes en een Top 5 Buitenspeelgoed! En als bonus... een Top 5 met de populairste cadeaus!
Lees meer >
10 Gezellige spellen voor de kerstvakantie
Spelen
14 december 2018
Buiten is het koud en donker, de kinderen zijn vrij van school en er wordt even niet gewerkt. Kerstvakantie is de tijd om binnenshuis van elkaar te genieten. Ontsteek de open haard, zet iets lekkers op tafel, ga gezellig bij elkaar zitten en speel een spel! Nog geen gezellig spel in huis of toe aan nieuwe spellen? Bekijk dan deze 10 leuke spellen!
Lees meer >
Tips voor schoen zetten en vullen
Spelen
29 november 2018
'Alle kinderen mogen vanavond hun schoen zetten', zegt Sinterklaas op de zaterdag dat hij aankomt in Nederland.' Dat is duidelijke taal. Natuurlijk mag ook jouw kind hier ieder jaar aan meedoen. Maar hoe vaak mag jouw kind daarna zijn schoen zetten? En waarmee vul je de schoen? Best lastig om de juiste antwoorden op deze vragen te vinden. Lobbes helpt je graag! In deze blog vind je tips voor schoen zetten en schoen vullen.
Lees meer >
Sinterklaascadeaus
Spelen
24 november 2018
Sinterklaas zat te denken wat hij nu weer eens zou schenken... Het valt voor de oude man niet mee om elk jaar weer het juiste cadeau te verzinnen. Zoveel verschillende kinderen, allemaal even bijzonder en uniek. Maar welk cadeau geef je ze? Inspiratie nodig? Bekijk deze 15 leuke sinterklaascadeau ideeën voor jongens en meisjes van jong tot oud!
Lees meer >
Robots bouwen uit de Lobbes doos
Spelen
25 oktober 2018
Bouw je eigen robots uit de Lobbes bouwdoos! Dit is de verpakkingsdoos die je ontvangt om je bestelling. Je vindt op de doos bouwplaten voor robot Bessie, Sebolleke en Bolles. Ook heb je de mogelijkheid om een eigen robot te creëren. Dan kies je zelf onderdelen uit om te combineren. Weet je al een naam voor jouw eigengemaakte robot of kies je voor de 3 voorbeeldrobots? Nadat je de kartonnen robots hebt geknutseld, kun je er ook mee spelen. Ze kunnen zelfs echt bewegen!
Lees meer >
8 leuke tips voor de herfstvakantie
Spelen
13 oktober 2018
Hoera, het is herfst! De blaadjes veranderen van kleur en overal schieten er rood met witte stippen paddenstoelen uit de grond. Waarschijnlijk heb jij nu of binnenkort herfstvakantie. Tijd om niet te denken aan school, maar om leuke dingen te ondernemen. In deze blog geven wij jou 8 tips wat je in de herfstvakantie kan doen.
Lees meer >
Waarom buitenspelen zo goed voor je is
Spelen
12 juni 2018
“Kom prinses, ga je mee op vakantie?” roept mijn neefje naar zijn grote zus. Een stuk verderop in de speeltuin kijkt mijn nichtje op, rent op haar broertje af en springt achterop zijn fietsje met zijwieltjes. Met een rood hoofd van de inspanning zet hij zijn voeten op de pedalen. Een lol dat ze samen hebben! Het mag duidelijk zijn: de tijd van het buitenspelen is weer aangebroken. De tijd dat straten weer gevuld worden met het geluid van lachende en gillende kinderen. Levensenergie spat van de spelende kinderen af. Naast plezier zijn er nog een heleboel andere redenen om lekker buiten te gaan spelen.
Lees meer >
Waterpret spellen
Spelen
24 mei 2018
“Mag ik zonder jas naar school mam?” Met de zomer voor de deur kunnen we al genieten van het lekkere weer. In de korte broek naar school en aan het eind van de dag heerlijk buiten spelen. En als het dan echt warm wordt gaat de zwemkleding aan en worden de eerste watergevechten weer gehouden. Je vindt hier 6 leuke speeltips voor een spetterende middag vol waterpret!
Lees meer >
6 onmisbare speeltips voor onderweg
Spelen
22 mei 2018
We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Op weg naar de heerlijke vakantiebestemming, een mooie vakantie voor de boeg. Alleen die rit daarheen duurt zòòòò lang. Hoe kom je die nou door? Pak je rugzak vol met boeken, stickers, putty en raamstickers om mee te spelen op de achterbank. En vergeet je trommeltje met lekkers niet. Speciaal voor die lange reis vind je hier 6 onmisbare tips voor onderweg.
Lees meer >
3 tips voor de meivakantie
Spelen
1 mei 2018
De meivakantie is een tijd van lekker lang uitslapen en leuke dingen doen. Even tot rust komen voordat je weer moet bikkelen om de laatste weken tot aan de zomervakantie door te komen. Veel mensen boeken nog even snel een vakantie naar het buitenland om te genieten van de zon en om even helemaal niets te doen. Ga je niet op vakantie naar het buitenland? Niet getreurd, want in Nederland en thuis is er ook genoeg te beleven.
Lees meer >