Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Top 5 Speelgoed Koffiezetapparaten

13 maart 2023
De zon komt ‘s ochtends steeds eerder op. Dat betekent dat het weer tijd is voor een lekker bakkie koffie in de eerste warme zonnestralen van het jaar. Jouw kopje koffie zet je misschien onder de Senseo of juist onder een klassiek filterapparaat. Koffie heb je in heel veel verschillende smaken en het aanbod koffiemachines is haast net zo groot. Om te ontdekken welke koffie je het beste kunt maken en drinken in speelgoedland, hebben we deze Top 5 speelgoed koffiezetapparaten opgesteld. Zodat jij samen met je kinderen de lekkerste koffie kunt maken!
Lees meer
Top 5 Speelgoed Koffiezetapparaten

1. Wonderworld Houten Koffiezetapparaat

Is koffie meer voor jou dan alleen even een opkikker? Geniet jij van de gezelligheid en de heerlijke geuren in huis? Of beter gezegd, wil jij een echte barista worden? Dit Houten Koffiezetapparaat van Wonderworld heeft alles om je eigen latte, cappuccino of espresso te maken. Plaats je versgemalen koffiebonen in de filterdrager en kies wat voor koffie je gaat zetten. Gebruik al je ingrediënten om de heerlijkste koffie te zetten. Zo’n lekker kopje moet je echt even van genieten, een lekker stukje gebak mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Ook dit houten apparaat heeft genoeg materiaal om kinderen lekker in hun eigen wereld te laten spelen. Bij dit artikel wordt geen gebruik gemaakt van batterijen of water.

2. Smoby Tefal Koffiezetapparaat

De klassieker van Tefal, als mini-uitvoering van Smoby. Dit is het standaard koffiezetapparaat zoals velen die kennen. Giet het water in het reservoir en gebruik de button om de ‘koffie’ vervolgens in de koffiepot te laten lopen. Dankzij het anti-druppel systeem blijft alles netjes. Zodra de koffie klaar is kun je de koffiepot uit het apparaat halen om vervolgens alle bakkies in te schenken. Gezellig! Het unieke aan dit apparaat is dat je echt water gebruikt bij het zetten.
(Wist je dat Smoby naast dit koffiezetapparaat heeft Smoby nog meer Tefal apparaten in het assortiment heeft? Bijvoorbeeld een waterkoker, snelkookpan, broodrooster of mixer.)

3. Jouéco Houten Koffiezetapparaat met Accessoires

Joueco brengt een stevig houten koffiezetapparaat in de strijd. Plaats een houten pad in de machine, kies de juiste stand en draai aan de knop om de denkbeeldige koffie te laten lopen. De machine is met een oog voor detail afgewerkt, het ziet er prachtig uit en voelt degelijk aan. De machine komt met 3 houten koffiepads, een mok, koekjes en een lepeltje. Zo kun je precies het Senseo apparaat op het aanrecht nadoen. Alleen smaakt jouw koffie nog veel beter!

 

4. Houten koffiemaker met pads

Heb je thuis geen filterkoffie, maar een koffiezetapparaat met pads? Dit vintageblauwe koffiemachientje van hout is een modieuze accessoire voor in de speelkeuken van je kleintje. Er zitten drie houten 'koffiepads' bij en en espressemok. Een eenvoudig maar kwalitatief hoogwaardig speelgoed koffiezetapparaat, waar je geen batterijen voor nodig hebt maar wel urenlang speelplezier van hebt!

5. Goedkoop speelgoed koffiezetapparaat

Een basic koffiezetapparaat dat precies dat doet wat je verwacht van een speelgoed koffiezetapparaat: denkbeeldige koffie zetten! Dit vriendelijk geprijste model kan je vullen met water. Laat het koffiezetapparaat even lekker pruttelen en je bent klaar om je papa en mama te verwennen met een heerlijke verse kop koffie. Dit blauwgroene apparaat heeft licht- en geluidseffecten voor een leuke speelbeleving.

Welke past bij jou?
De machine van Wonderworld is onze favoriet, maar elk apparaat dat in de Top 5 staat heeft zo z'n eigen pluspunten. Welke koffiemachine komt bij jou in de speelkeuken te staan?