Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Top 10 sintcadeaus voor 2020

1 oktober 2020
De pepernoten liggen weer in de winkel. Dat kan maar één ding betekenen: pakjesavond komt weer in zicht! Sinterklaas zat net als ieder ander jaar weer te denken wat hij nu weer eens zou schenken... Het valt voor de oude man niet mee om elk jaar weer het juiste cadeau te verzinnen! Zoveel verschillende kinderen en allemaal even bijzonder en uniek. Welk cadeau kan hij dit jaar schenken? Lobbes heeft na urenlang spelen en testen de leukste sinterklaascadeau ideeën voor de sint op een rijtje gezet.
Lees meer
Top 10 sintcadeaus voor 2020

Top 10 sintcadeaus

Ontdek hieronder de 10 leukste sinterklaascadeaus van 2020 voor jongens en meisjes van jong tot oud.

Producten van TOPModel zijn ontzettend leuk voor fashionistas. In deze creatiemap vind je alles wat je nodig hebt om een echte TOPmodel stylist te worden! Teken of schilder de make-up bij de topmodellen zoals jij het mooi vindt. Ook zit er echte make-up bij de set die je als styliste zelf kunt gebruiken.

Dit stevige, houten koffiezetapparaat van WonderWorld is een must have voor elke kinderkeuken. Prikkel de fantasie van kleintjes met de vele accessoires en knopjes; er is van alles te beleven! Zet een lekker kopje koffie voor papa of mama en laat hun fantasie de vrije loop gaan. Dit houten speelgoed is perfect voor het ontwikkelen van de fijne motoriek, verbeeldingskracht en hand-oogcoördinatie.

Knikkerbanen zijn al jaren een gewild cadeau bij kinderen. Zoefff, daar gaan de knikkers! Deze uitgebreide Quercetti Skyrail 'Ottovolante' knikkerbaan bestaat uit 230 onderdelen. De achtbaan is in totaal 12 meter lang! Dankzij de lift kun je de knikkers die uitgerold zijn direct weer omhoog sturen, om vervolgens weer naar beneden te rollen. Urenlang knikkerplezier op deze manier! Op zoek naar inspiratie voor een tof parcours? Kijk dan eens naar de filmpjes van Jelle

Urenlang knutselplezier met deze Crayola Washimals speelset! Geef de fluweelachtige washimals een design naar keuze met één of meerdere viltstiften. Ben je uitgekeken op het ontwerp? Maak het diertje nat, schrob met de borstel, even naspoelen, laten drogen en je bent klaar om opnieuw te beginnen! Dankzij de afwasbare viltstiften kan er eindeloos gespeeld worden met de washimals. Erg leuk voor kleine knutselmonsters!

Dit sinterklaascadeau is voor kinderen die op zoek zijn naar een uitdaging. Met behulp van de handleiding word je een expert-programmeur die in staat is om allerlei soorten robots te bouwen en ze te programmeren om te doen wat je maar wilt! Met deze set bouw je drie robots met meer dan 200 componenten. Ontdek de geheimen van robotica en codering en ontwikkel je computervaardigheden!

Er staat op deze lijst natuurlijk ook een cadeau voor de bouwers onder ons. Bouw met deze K’Nex set je eigen gemotoriseerde achtbaan! Deze enge attractie is een spannende uitdaging voor de bezoekers van je pretpark. Ga aan de slag met de 170 stukjes en voor je het weet kunnen de eerste durfallen gebruik maken van de attractie.

Een spelletje kan natuurlijk niet ontbreken op de lijst voor de spelfanaten. Trice is een nieuw, snel en leuk spel waarbij je het opneemt tegen je medespelers terwijl je je hersenen flink traint. Eén speler gooit de groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Hoeveel woorden kunnen jullie opschrijven binnen één minuut?

Voor de muzikale kinderen is er Elektrische Gitaar met Microfoon van Bontempi. Steel de show met deze toffe roze elektrische gitaar terwijl je de sterren van de hemel zingt. 

De TYBO Tie-Dye ontwerpstudio is het perfecte cadeau voor DIY’ers. Met dit cadeau maak je je eigen tie-dye t-shirt of tas. De ontwerpstudio  bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Kies welke kleuren je wilt gebruiken en het tie-dye avontuur kan beginnen! Maak je eigen ontwerpen of gebruik het techniekboek met allerlei verschillende tie-dye technieken.

“It's a-me, Mario!” Ontdek hoe Super Mario tot leven komt in de echte wereld! Met de Super Mario LEGO ontstaat er een compleet nieuwe, analoge spelervaring. Bouw je eigen level en help Mario om net als in de game virtueel munten te verzamelen. De interactieve LEGO Mario figuur laat via de luidspreker en de lcd-schermen meer dan 100 verschillende herkenbare reacties zien en horen. Een super cool sinterklaascadeau!

In onze top 100 sinterklaascadeaus vind je nog veel meer inspiratie!