Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Carnaval kostuums 2022

24 februari 2022
Yes, eindelijk kan Carnaval weer doorgaan! Na 2 jaar geen Carnaval te hebben gevierd, is het de hoogste tijd om alles uit de kast te trekken, letterlijk! Haal je mooiste verkleedkleren tevoorschijn en bouw een groot feest deze Carnaval! Op zoek naar een gloednieuw kostuum? Bij Lobbes vind je vele superleuke en knotsgekke Carnavalskleding om het feest compleet te maken.
Lees meer
Carnaval kostuums 2022

Heb je het perfecte verkleedkostuum nog niet in huis voor dit jaar? Daar weten wij van Lobbes wel wat op!

1. Max Verstappen

Max Verstappen is natuurlijk iedereens held sinds hij Wereld Kampioen is geworden! Jij kunt je verkleden als je held Max met deze verkleedset! Inclusief wereldbeker, uiteraard.

Afbeelding voor

2. K3

Dol op K3? Word het nieuwe K3’tje in dit K3-jurkje! Als je dit blauwe jurkje met de typerende K3-regenboog draagt, weet iedereen meteen dat jij een echte K3-fan bent.

Afbeelding voor

3. Dino

Echte dinoliefhebbers zullen wild worden van deze geweldige dinosaurus cape! De capuchon van de cape is de kop van een triceratops, inclusief kraag, hoorns en tanden! De cape heeft een print van schubben en stekels over de rug met een staart, als een echte triceratops. Dit is echt een super gave verkleedcape.

Afbeelding voor

4. Vosje

Verkleed je als een vosje met dit leuke verkleedsetje van Great Pretenders. Het rokje van de jurk is gemaakt van tule met gouden glitters en er zit een vossenstaartje aan de achterkant. Op het diadeem zitten twee vossenoortjes, versierd met bloemen, om het af te maken.

Afbeelding voor

5. Piraat

Je bent net een echte piraat in dit verkleedkostuum! Trek de zwart-rood gestreepte piratenbroek met beenkappen en het shirt met vest aan om je in de wereld van een piraat te wanen. De zwarte piratenhoed met doodshoofd erop maakt je outfit helemaal af. Nu ben je net een échte piraat.

Afbeelding voor

6. Fee

Je wordt een magische fee met deze verkleedset! Met het regenboogkleurige rokje is gemaakt van tule en met de regenboogkleurige vleugeltjes op je rug, ben jij net een echte fee. Het toverstafje maakt de magie compleet! Je kunt alles toveren wat je maar wilt met je toverstaf. Wat tover jij deze Carnaval? 

Afbeelding voor

7. Minion

Ben jij dol op de minions? Zo dol dat je er zelf wel een zou willen zijn? Verkleed je dan nu als Dave de Minion met dit kinderkostuum! Je trekt dit kostuum gewoon over je eigen kleren heen, wel zo snel en handig. Je steekt gewoon je hoofd en je armen er doorheen en je bent een Minion!

Afbeelding voor

8. Clown

Roepen jouw ouders wel eens dat je clown aan het uithangen bent? Dat doe je zéker met dit vrolijke kinderkostuum aan! Trek het gekleurde pak aan en zet de hoed met de bloem erop op je hoofd, en je bent een échte clown.

Afbeelding voor

Zit jouw perfecte kostuum er toch nog niet bij? Niet getreurd, we hebben nog veel meer leuke kinderkostuums in onze online verkleedkist verkrijgbaar! Of ben je eerder op zoek naar een masker bijvoorbeeld? Of een helm of een hoed? Neem een kijkje bij Lobbes, er zal zeker iets voor je bij zitten!

Fijne Carnaval!