Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Blijf op de hoogte van nieuwe speelgoedtrends, speel leuke buitenspellen en lees onze ervaringen met het nieuwste speelgoed. Wij geloven dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel voor de ontwikkeling. Lees hier de leukste tips om lekker te kunnen spelen!

Cadeautip: Bitzee
Spelen
9 november 2023
Eind jaren 90 was de wereld in de ban van de Tamagotchi: het virtuele huisdiertje dat gevoerd, verzorgd en opgevoed moest worden. Een gloednieuw en razend populair concept, in een wereld die steeds digitaler begon te worden. Sindsdien hebben velen geprobeerd het succes van de Tamagotchi te evenaren. Dit jaar maken we kennis met Bitzee, een hypermoderne variant van het digitale huisdier. En wat is hij cute! Zal Bitzee ook de harten van kinderen gaan veroveren? Om deze 5 redenen is een Bitzee hét (sinterklaas)cadeau van dit moment.
Lees meer >
Sinterklaasgedicht maken
Spelen
8 november 2023
Maken jullie surprises voor Sinterklaas dit jaar? Dan moet je vast ook een gedicht uit je mouw zien te schudden. Soms kan het bedenken van een leuk en origineel sinterklaasgedicht een behoorlijke uitdaging zijn. Met deze tips kom je al een heel eind!
Lees meer >
Sinterklaascadeaus 3 jaar
Spelen
7 november 2023
Het heerlijk avondje komt er weer bijna aan, en dat betekent dat Sinterklaas en zijn Pieten binnenkort weer cadeautjes zullen brengen. Voor de bijdehante peuters van 3 jaar oud is het extra bijzonder om die cadeautjes uit te pakken. Dit is namelijk het eerste sinterklaasfeest dat ze een stuk bewuster meemaken. Maar wat zijn nu geschikte cadeautjes voor deze leeftijd? Bij Lobbes.nl hebben we een topselectie gemaakt van 5 superleuke sinterklaascadeaus voor kinderen van 3 jaar oud. Vol verwachting klopt hun hart!
Lees meer >
Hoeveel cadeaus voor Sinterklaas?
Spelen
7 november 2023
Ieder jaar komt ‘ie weer, die lieve goeie Sint. En daarbij ook de vraag: hoeveel cadeaus geef je met Sinterklaas? Hebben we er genoeg, of geven we juist niet te veel? Een moeilijke vraag waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Maar in deze blog zullen we proberen je een beetje houvast te geven. Ook delen we wat andere Lobbes-klanten doen met pakjesavond!
Lees meer >
Hoe vaak schoenzetten?
Spelen
2 november 2023
Is de Sint in het land? Dan breekt voor kinderen een leuke en spannende tijd aan. Hun schoen zetten hoort daar natuurlijk ook bij. Veel kinderen mogen voor het eerst hun schoen zetten op de dag van de intocht. Maar hoe vaak schoen zetten is nou zo’n beetje normaal? Als het aan de kinderen ligt, waarschijnlijk elke dag. Sinterklaas denkt daar misschien toch anders over…
Lees meer >
Dobbelspelcadeautjes Sinterklaas
Spelen
1 november 2023
Doen jullie met Sinterklaas een dobbelspel? Na het afspreken van een budget en aantal cadeaus, begint dan de zoektocht naar leuke cadeautjes. Altijd moeilijk! Om je een beetje te helpen, hebben wij 10 tips verzameld met leuke, originele én nuttige dobbelspelcadeautjes. Ongeacht de leeftijd of samenstelling van de groep waarmee je speelt, vind je in deze lijst gegarandeerd inspiratie!
Lees meer >
Houten babyspeelgoed
Spelen
5 oktober 2023
Houten babyspeelgoed is duurzaam, sterk en bovendien ook nog eens mooi. Niet voor niets zijn houten kraamcadeaus voor baby’s heel populair om te geven én te krijgen. Maar wat koop je nou voor een baby? We geven 5 cadeautips voor houten babyspeelgoed, voor de prille eerste maandjes tot het moment dat de baby bijna een dreumes wordt.
Lees meer >
Top 5 houten speelgoed: 1 jaar
Spelen
28 september 2023
Houten speelgoed is duurzaam, mooi en van hoge kwaliteit. En het allerbelangrijkste: superleuk om mee te spelen! Ben je benieuwd welk houten speelgoed geschikt is voor kinderen van 1 jaar oud? Of op zoek naar cadeautips voor de 1e verjaardag? We delen hieronder onze top 5 met het leukste houten speelgoed.
Lees meer >
Houten speelgoed schoonmaken
Spelen
14 september 2023
Houten blokken, een treinbaan of misschien een houten bijtspeeltje van je baby: speelgoed krijgt behoorlijk wat te verduren als er intensief mee gespeeld wordt. Zeker als het in de mond gestopt wordt, zoals bij kleine kinderen nogal eens wil gebeuren. Houten speelgoed schoonmaken is makkelijk, maar je moet wel net even weten wat je beter wel én niet kunt doen. We geven je een paar tips!
Lees meer >
Speelgoed van het Jaar 2023
Spelen
5 september 2023
Op dinsdag 5 september 2023 zijn de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt. In 17 categorieën is door een Vakjury, waaronder onze eigen Yvonne Lobbes, bepaald welk speelgoed het beste, leukste en meest origineel is. Hieronder de volledige lijst met Vakjury-winnaars. Breng jij ook je stem uit om te helpen bepalen welk speelgoed de Publieksprijs wint?
Lees meer >
De geschiedenis van Barbie
Spelen
30 augustus 2023
Barbie… We kennen haar allemaal wel. De lange, slanke, blonde dame met de grote blauwe ogen. Prachtig om te zien, maar ook met een hart van goud, altijd behulpzaam en liefdevol naar de mensen en dieren om haar heen. Geliefd bij eenieder. Althans… bijna iedereen. Zelfs Barbie heeft zich niet kunnen vrijwaren van de nodige kritiek in haar lange leven. Intussen gaat Barbie alweer ruim 60 jaar mee. Hoe is Barbie ontstaan en hoe is ze veranderd gedurende haar leven?
Lees meer >
Voordelen van houten speelgoed
Spelen
24 augustus 2023
Houten speelgoed is ontzettend populair. Het ziet er mooi uit en is beter voor het milieu dan het meeste kunststof speelgoed. Maar wist je dat spelen met hout nog meer voordelen heeft voor kinderen? In deze blog bespreken we 3 de belangrijkste redenen waarom houten speelgoed zo fijn is voor kinderen!
Lees meer >