Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Vier jouw verjaardag met deze klimwand cake

16 juni 2020
Deze super leuke traktatie zal bij iedereen in de smaak vallen! De cake vormt een klimwand, met Smarties als klimgrepen! Maak het af met je favoriete Playmobil poppetjes en voilà, een originele traktatie voor op school of op het kinderdagverblijf.

Stap 1: Wat heb je nodig?


1.    Een cakevorm
2.    Cake mix
3.    Smarties
4.    Snoepveters
5.    Rietjes
6.    Playmobil poppetjes
 

Afbeelding voor

Stap 2: Bak de cake
Bak de cake in een brede rechthoek-vormige cakevorm. De smaak kun je uiteraard zelf bepalen! Voor extra gezelligheid kun je gekleurde spikkels, Smarties of andere dingen door de cake mix mengen, zodat de cake er ook van binnen leuk uit ziet!
 

Stap 3: Versier de cake
Laat de cake volledig afkoelen. Hierna kun je alle verschillende kleuren Smarties in de cake duwen, allerlei verschillende kanten op. Dit zijn de klimgrepen van de klimwand! Bovenin de cakevorm, aan de bovenkant van de klimwand, kun je 4 rietjes in de cake duwen. Hier maak je gekleurde snoepveters aan vast. Dit zijn de touwen om veilig naar boven te kunnen klimmen! Je kunt je favoriete Playmobil poppetjes gebruiken om de wand op te laten klimmen! Twee poppetjes blijven op de grond om het snoepveter-touw vast te houden, twee andere klimmen via de Smartie-klimgrepen omhoog!