Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

In 3 simpele stappen knutsel jij een vogelvlieger

27 juni 2022
Het is zomervakantie, je hebt zin om te knutselen en het waait buiten. Wat doe je dan? Je knutselt je eigen vogelvlieger! In een paar simpele stappen maak jij deze grappige vlieger en heb je de hele middag plezier. Wat voor stappen? We leggen ze aan je uit.
Afbeelding voor

Wat heb je nodig?

Afbeelding voor

Stap 1: vouwen

Kies een vel papier in de kleur waarin jij de vogel wilt maken. Vouw dit papier eerst dubbel. Daarna neem je een hoekje en trek je deze buitenom tot net boven de helft van de vouwrand. Je doet dit vervolgens ook met het tegenoverliggende hoekje.

Stap 2: nieten en perforeren

Niet de hoekjes nu vast. Daarna perforeer je een gaatje achter het punt waar je de hoekjes hebt vast geniet. Door dit gaatje bind je een stuk touw van ongeveer twee meter lang. Dit is het vliegertouw!
Afbeelding voor

Stap 3: versieren

Uit een andere kleur papier knip je eerst een snavel, plakt deze vervolgens vooraan vast. Daarna knip je nog pootjes uit het papier. Die plak je daarna achteraan vast. Met de stift teken je nog twee oogjes en jouw vogel is klaar! Om 'm extra speciaal te maken kun je uit papier ook nog twee veertjes knippen.
Afbeelding voor

Alles wat je nodig hebt voor deze leuke knutseltip en nog veel meer vind je op Lobbes.nl