Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Papieren Bloemen met Sjabloon

5 februari 2024
Maak een prachtig voorjaarsboeket met papieren bloemen met behulp van het sjabloon. Gebruik een lijmstift om de stelen en blaadjes te bevestigen.
Afbeelding voor

Wat heb je nodig:

Afbeelding voor

Stap 1:
Print de verschillende PDF sjablonen van de voorjaarsbloemen uit. Knip alle onderdelen uit en neem de vormen met potlood over op karton. Gebruik voor ieder onderdeel een andere kleur karton. Knip de onderdelen uit.

Stap 2:
Gum de potloodstreepjes voorzichtig uit, als je die nog ziet op de verschillende vormen. Gebruik een lijmstift om de onderdelen van de bloem aan elkaar te lijmen.

Afbeelding voor

Stap 3:
Gebruik een gatentang om een gaatje te maken en haal hier een stuk koord doorheen. De bloem is nu klaar om op te hangen.

Tulp:
Een van de bloemen die je kunt maken is de tulp. Deze bloem komt in het echt ook in heel veel kleuren voor. Welke kleuren geef jij jouw papieren tulp?

Afbeelding voor

Krokus:
Met paars karton en het sjabloon voor de krokus maak je dit herkenbare voorjaarsbloemetje dat je overal in de berm ziet staan. Hang een heleboel papieren krokusjes voor het raam voor een vrolijke lentesfeer.

Eranthis:
De Eranthis is een minder bekend bloemetje, maar een echte voorjaarsbloeier! Maak de gele of witte variant met gekleurd karton en lijm.

Afbeelding voor

Narcis:
Gebruik dezelfde basisvorm als van de Eranthis voor het bloemgedeelte van de Narcis. Voor de trompet neem je een donkerder kleurtje geel karton. Voeg de verschillende delen samen en creëer een hele bos papieren narcissen!

Sneeuwklokje:
Het kleinste bloemetje van de serie is natuurlijk het sneeuwklokje. Deze schattige bloemetjes bloeien altijd in een groepje bij elkaar. Veel plezier met het maken van dit vrolijke voorjaarsboeket.

Benodigde artikelen:
 
Gekleurd Papier A4 110 gsm, 50 Vellen (Art nr. 1620880, 1 x in bundel)
2,99 2,69
2,99 2,69
Lijmstift Pritt 22gr (Art nr. 5102201, 1 x in bundel)
3,49 3,14
3,49 3,14
1,49 1,34
1,49 1,34