Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Knutselideeën voor kinderen

Ontdek de leukste DIY projecten en knutselideeën voor kinderen om thuis mee aan de slag te gaan. Kies een knutselidee en bekijk de stap-voor-stap uitleg, compleet met handige foto's en download instructies. Bij elk project vind je precies wat je nodig hebt en bestel je met 1 druk op de knop alle materialen die je nog kunt gebruiken. Of je nu zoekt naar mooie strijkkralenpatronen, houdt van knutselen met papier of liever gaat kleien, je vindt een passend knutselidee bij Lobbes!

Boeken Kaften
Knutselideeën
1 augustus 2022
Bescherm je schoolboeken met een mooi kaftpapiertje. Kies een mooi stevig inpakpapier uit en volg de verschillende stappen, zodat jouw boeken herkenbaar en veilig zijn!
Lees meer >
Fruitige Deksels
Knutselideeën
4 juli 2022
In het voorjaar wil je buitenspelen, dat is wel duidelijk. Maar van druk spelen krijg je dorst. Dus moet er wat gedronken worden! Glaasje limonade, melk of gewoon water. Lekker in het zonnetje je dorst lessen. En hop, een vlieg in je drinken! Helemaal bij zoete limonade worden er veel beestjes aangetrokken. Hartstikke interessant die insecten, maar liever niet in jouw drankje. Met deze fruitige drinkdeksels zorg je dat jouw drinken ook echt van jou blijft. En zelfs dat bekertje water wordt een feestje van deze vrolijke knutsels!
Lees meer >
Vogelvlieger in 3 stappen
Knutselideeën
27 juni 2022
Het is zomervakantie, je hebt zin om te knutselen en het waait buiten. Wat doe je dan? Je knutselt je eigen vogelvlieger! In een paar simpele stappen maak jij deze grappige vlieger en heb je de hele middag plezier. Wat voor stappen? We leggen ze aan je uit.
Lees meer >
Zomerse IJsjes
Knutselideeën
20 juni 2022
Het is zomer en het is warm. Dus wat doe je? Je gaat een ijsje eten! Met deze knutseltip blijf je helemaal in dat thema. Misschien minder verkoelend, maar minstens zo leuk: een ijsje knutselen. Met deze knutseltip maak je van wol en papier heel vrolijke ijsjes. In een paar simpele stappen knutsel jij jouw ijsjes. Welke smaken maak jij?
Lees meer >
Flesopener Superheld
Knutselideeën
8 juni 2022
Tover een houten flesopener om tot Superheld met dit knutselidee. Zo laat je je vader met Vaderdag weten dat hij jouw grote held is!
Lees meer >
Penhouder Steen
Knutselideeën
24 mei 2022
Deze penhouder is de ideale bureauaccessoire. Zo heb je altijd een pen bij de hand én blijven je losse papieren op hun plek. Deze gekleurde steen is een perfect knutselcadeautje voor Vaderdag!
Lees meer >
Tot de Maan...
Knutselideeën
24 mei 2022
Maak een lief en persoonlijk Vaderdag of Moederdag cadeau met je eigen foto, verf en ijsstokjes.
Lees meer >
Strijkkralenhanger Papa
Knutselideeën
24 mei 2022
Geef jouw papa voor Vaderdag een zelfgemaakte sleutelhanger van strijkkralen. Met het voorbeeld leg je de strijkkralen in zo'n patroon dat de letters PAPA te zien zijn. Zo kan papa zijn sleutels nooit meer kwijtraken!
Lees meer >
Pinguïn van wc-rol
Knutselideeën
6 mei 2022
Maak deze schattige pinguïns van wcrolletjes en foam clay. Versier kartonnen kokers als pinguïns en maak ze af met karton en wiebelogen.
Lees meer >
DIY Bellenslang
Knutselideeën
28 april 2022
Op een warme middag in de tuin, tijdens een feestje op school of gewoon tussendoor; jouw bellenblaas brengt altijd plezier. Dat geldt echt niet alleen voor kinderen. Bellenblazen is zo fascinerend leuk dat volwassenen ook de drang ervaren even te blazen. Of het nou de kleur van het sop is, de hoeveelheid bellen, de structuur van de bellen of dat ze op wind wegwaaien. Waar het plezier van bellenblazen vandaan komt blijft een mysterie. Maar het staat als een paal boven water dat het leuk is. Maak het nu nog leuker door je eigen bellenblaas te knutselen. Niet zomaar bellenblaas, maar je maakt een hele slang van bellen! Verbaas alles en iedereen om je heen met deze coole knutseltip.
Lees meer >
Klei Schaaltjes
Knutselideeën
26 april 2022
Boetseer schaaltjes en kopjes met zelfhardende klei en laat ze lijken op echte pottenbakkers-schalen. Door de speciale verftechniek die hier wordt toegepast geef je de klei schaaltjes een "gebakken" uiterlijk.
Lees meer >
Kraanvogel Vouwen
Knutselideeën
25 april 2022
Pak je dubbelzijdig bedrukte origamipapier er bij en vouw zelf deze kraanvogel. Maak een tassel met katoengaren en rijg die met kralen door de kraanvogel om hem op te hangen.
Lees meer >