Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

5x Knutselen voor Kerst

8 december 2018
Duizenden twinkelende lichtjes, een versierde kerstboom achter de ramen en vrolijke kerstmuziek. Kerstmis komt in zicht: tijd vol gezelligheid, warmte en liefde. Wil je alvast in kerststemming komen? Dat kan met de kerstknutsels van Lobbes! Ze zijn geschikt voor iedere leeftijd en heel bruikbaar, je kunt er echt iets mee! Creëer een plekje op je overvolle tafel, maak een warme kop chocolademelk en ga lekker aan de knutsel. Het eindresultaat: kleurrijke kerstkaarten, een versierde houten kerstboom, een vrolijke kaarsenstandaard, een persoonlijke kerstkaars en een fotokerstbal om cadeau te geven!
Lees meer

Kerstknutsel 1: Kerstkaarten kleuren

Met deze kerstknutsel ben je niet alleen lekker bezig, je hebt ook meteen je kerstkaarten klaar! Bovendien is dit een zeer eenvoudig knutselwerkje. Het enige dat je ervoor nodig hebt, is het Kerstkaarten Kleurboek en kleurpotloden of stiften. Heerlijk om samen met je kinderen of kleinkinderen te doen: kerstkaarten kleuren!

Kerstknutsel 2: Houten Kerstboom versieren

Lobbes verkoopt een houten kerstboom, die je kunt behangen met persoonlijke kersthangers. Op onze website staan vele kersthangers, die je zelf kunt maken of versieren. Hieronder vind je ook een paar voorbeelden!

Houten kersthangers

Verzamel al je verf, stiften, glitters, kralen, stickers en andere versierselen en ga lekker aan de slag met het versieren van je kersthangers en kerstboom! Geef de boom vervolgens een mooi plekje in de woonkamer of in de slaapkamer van je kind.

Kerstknutsel 3: Kaarsenstandaard verven

Zoek je kerstversiering voor op tafel? Dan is deze Kleur je eigen Kaarsenstandaard Ster een kerstknutsel voor jou! Wie gaat hem beschilderen: jijzelf, je kinderen of beschildert iedereen een stukje van de ster? Eén ding is zeker: jullie gaan deze kerstdagen samen genieten van het zelfgemaakte kunstwerk!

Kerstknutsel 4: Versier je eigen (kerst)kaars

Bij de donkere kerstdagen horen kaarsjes. Met onze leuke Versier je Eigen Kaars-knutselset kun je zelf een mooie kaars helemaal personaliseren! De speciale waxpennen zorgen ervoor dat jouw versierde kaars veilig gebrand kan worden. Leuk om te maken, maar ook zeker leuk om te geven als gepersonaliseerd kerstcadeau!

Kerstknutsel 5: Persoonlijke kerstbal maken

Een zeer bekende kerstknutsel, maar dat maakt hem niet minder leuk: de kerstbal met foto erin! Met een kerstbal met kinderfoto of kindertekening maak je iedere papa, mama, opa en oma blij! Stop de persoonlijke kerstbal(len) in het zelfgeknutselde kersttasje (kerstknutsel 4), en je kerstfeest kan niet meer stuk!

Veel knutselplezier en fijne feestdagen!

Benodigde artikelen:
 
Decoratie Kerstbal Tweedelig (Art nr. 6020556, 1 x in bundel)
5,75
Inkleurbare Kerstkaarten, 20st. (Art nr. 1560874, 1 x in bundel)
2,50
Versier je Houten Kerst Hangers, 72st. (Art nr. 6020541, 1 x in bundel)
28,99