Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutsel Je Eigen Paastak Ornamenten

5 februari 2024
Versier de paastak in huis met de leukste, zelfgemaakte paasknutsels! Pasen is de perfecte tijd om lekker te gaan knutselen. Knutsel je eigen ornamenten voor in de paastakken! Al deze paasknutsels vind je bij Lobbes.

Paashangers Papier-maché 

Deze paashangers van papier-maché zijn blanco, dus kan je zelf nog helemaal versieren tot je eigen unieke paashanger voor in de paastakken. Beschilder ze, kleur ze in met viltstift, of ga aan de slag met washi-tape of wat dacht je van glitters? De set bestaat uit 6 hangers, 2 konijnen, 2 kuikens en 2 paaseieren. Perfect voor de echte kunstenaars onder ons die kun creativiteit los laten om er iets moois van te maken! 

Afbeelding voor

Waterverfset Paaseieren

Heb je een vaste hand en ben je goed met verf? Dan is dit de perfecte DIY set om je paastak op te leuken! Deze waterverfset bestaat uit 3 eieren, die je kunt beschilderen met het penseel en de gele waterverf, om vervolgens details toe te voegen met de zwarte fineliner. Steek de hangertjes in de eieren, rijg de touwtjes er doorheen en je hebt superleuke, unieke paastak ornamenten!

Afbeelding voor

Knutselset Pasen

Maak 3 schattige kuikens van papier en versier ze volledig naar wens met deze knutselset! In de set zit stevig papier, pailletten, pompons en 4 kleuren Silk Clay om de kuikens mee te versieren. Vervolgens maak je het koord met lijm vast aan de achterkant, en zora het volledig is opgedroogd, heb je superleuke zelfgemaakte paasornamenten gemaakt!

Afbeelding voor

Knutselset Hangers Paaseieren

Hoeft het knutselen voor jou allemaal niet zo veel tijd te kosten? Dan is deze knutselset perfect voor jou. Kleur de eieren in met de bijgevoegde stiften. Maak leuke patroontjes, teken er kuikens of lammetjes op, of verzin zelf iets unieks! Steek vervolgens de ophanghaakjes in de 2 eieren en rijg het koordje er doorheen. Klaar zijn je Paaseihangers voor in de paastak!  

Afbeelding voor

Fijne Pasen en veel knutselplezier gewenst!