Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

5 geweldige sinterklaascadeaus voor kinderen van 3 jaar

7 november 2023
Het heerlijk avondje komt er weer bijna aan, en dat betekent dat Sinterklaas en zijn Pieten binnenkort weer cadeautjes zullen brengen. Voor de bijdehante peuters van 3 jaar oud is het extra bijzonder om die cadeautjes uit te pakken. Dit is namelijk het eerste sinterklaasfeest dat ze een stuk bewuster meemaken. Maar wat zijn nu geschikte cadeautjes voor deze leeftijd? Bij Lobbes.nl hebben we een topselectie gemaakt van 5 superleuke sinterklaascadeaus voor kinderen van 3 jaar oud. Vol verwachting klopt hun hart!
Lees meer
Afbeelding voor

1. Houten treinset

Als er één ding is waar peuters dol op zijn, is het wel treintjes. Een houten treinset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het stimuleert ook de creativiteit en de fijne motoriek van kinderen. Ze kunnen zelf rails leggen, treintjes laten rijden, en de wereld van het spoor ontdekken. Er zijn treintjes die je handmatig laat rijden of volledig elektrisch bedienbare treintjes. Urenlang speelplezier gegarandeerd. Echt een aanrader als sinterklaascadeau voor een kind van 3 jaar!

2. Interactieve knuffel

Rond het 3e levensjaar heeft je peuter waarschijnlijk al een hele berg knuffels verzameld. Maar heeft de kleine knuffelaar ook al een interactieve knuffel? Dit kan een gewoon knuffeldier zijn, zoals een hond die zelf kan lopen, blaffen of kwispelen, maar ook een interactief knuffelfiguur van een favoriet karakter uit een boek of van televisie. Verstoppertje spelen met Bing? Een lopende en pratende Woezel uitlaten, of muziek luisteren met Minnie Mouse? Een interactieve knuffel is een origineel sinterklaascadeau voor kinderen van 3 jaar. Het is een geweldig vriendje voor peuters, zeker nu zij zelf ook al een aardig woordje terug kunnen praten :-)

3. Puzzelplezier

Puzzelen is niet alleen leuk, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Kies een puzzel met grote stukken en kleurrijke afbeeldingen die perfect zijn voor kleine handjes en nieuwsgierige koppies. Afhankelijk van hoe leuk je peuter van 3 puzzelen vindt, kun je bijvoorbeeld een kartonnen puzzel van 6, 9 of 12 stukjes kopen. Kies er één met een plaatje van PAW Patrol, Gabby’s Poppenhuis, Kikker of andere populaire karakters om het puzzelen nog leuker te maken!

4. Knutselspullen voor peuters

Peuters worden steeds vaardiger met hun handen en gaan knutselen dan ook steeds leuker vinden. Knutselspullen zijn dan ook geweldige sinterklaascadeaus voor kinderen van 3 jaar! Vingerverf, stickers, knutselpakketjes of kleurkoffers: zijn talloze creatieve cadeaus die geschikt zijn voor deze leeftijd. Geef ze de vrijheid om te experimenteren, zonder einddoel te kleuren, plakken en knippen en geniet van het creatieve leerproces!

5. Speelgoed voor rollenspellen

Peuters zijn altijd nieuwsgierig en vinden het geweldig om volwassenen na te doen. Ze maken spaghetti in hun eigen keukentje, zorgen voor poppen of doen alsof ze dierenarts zijn en maken hun knuffelhondje weer beter. Rollenspelspeelgoed zoals een koffiemachine, dokterskoffer, kinderwagen met babypop of speelgoedgereedschap stimuleren en ondersteunen deze fantasierijke rollenspellen van de kleintjes.

Bij Lobbes.nl hebben we een groot aanbod met de leukste sinterklaascadeaus voor kinderen van 3 jaar oud. Bestel nu en maak van Sinterklaasavond een onvergetelijke ervaring voor je kindje!