Create it! Giant Make-up Artist Trolley Kaptafel

Afmeting artikel: 66 x 50 x 27 cm, Make-up tafel uitgeklapt: 92 x 62 x 137 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Wil jij ook altijd al make-upartiest worden? Die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om je creativiteit tot leven te brengen? Zoek niet verder, want wij hebben de Create it! Make-up Artist Trolley voor je. Een geweldige koffer met genoeg ruimte voor je make-up.

Een revolutie in make-up opbergruimte
De Create it! Make-up Artist Trolley is niet zomaar een gewone koffer; het is een unieke 2-in-1-oplossing die moeiteloos transformeert van een compacte koffer tot een volledig uitgeruste make-up tafel op poten. Met dit geweldige ontwerp geniet je van het gemak van het meenemen van al je make-up en de mogelijkheid om jezelf op te maken. De koffer is van alle gemakken voorzien.

Geen rommel meer in je kamer
Met de Create it! Make-up Artist Trolley is rommelig en ongeorganiseerd make-up geen probleem meer. Zodra je de koffer opent, zie je verschillende slimme opbergvakken, perfect ontworpen om al je make-up essentials netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om lippenstiften, oogschaduwpaletten, kwasten of foundations, deze trolley biedt voldoende ruimte om alles op zijn plaats te houden, zodat je altijd snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Verlicht je creativiteit
We begrijpen dat perfecte verlichting van cruciaal belang is voor elke make-upartiest, je wil niet dat vlogs en video's te weinig licht hebben. Daarom is de Create it! Make-up Artist Trolley uitgerust met een ingebouwde spiegel, omringd door heldere, verstelbare LED-lampen. Zo kun je je werk altijd in het beste licht zien en zorgvuldig elk detail van je meesterwerk perfectioneren. Alle kabels voor de koffer zijn inbegrepen.

Stijlvol en duurzaam ontwerp
De Create it! Make-up Artist Trolley is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne en kleurrijke ontwerp straalt professionaliteit uit en geeft je een gevoel van trots wanneer je het meeneemt naar feestjes, vriendinnen of als je aan de slag gaat als echte make-upartiest. Bovendien is de trolley gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Flexibel en draagbaar
Wanneer je veel make-up hebt, heb je ook een zware koffer. Geen probleem, de Create it! Make-up Artist Trolley heeft een handig handvat en wieltjes om hem overal mee naartoe te nemen.

Kies voor perfectie - Kies voor Create it!
Waarom genoegen nemen met gewoon als je kunt kiezen voor uitzonderlijk? Laat de Create it! Make-up Artist Trolley jouw ultieme reisgenoot zijn in de wereld van schoonheid en creativiteit. Investeer in je passie en haal het beste uit jezelf met deze geweldige trolley van Create it!.

Bestel vandaag nog jouw eigen Create it! Make-up Artist Trolley en beleef het gemak, de organisatie en de professionaliteit die je verdient. Creëer jouw meesterwerken waar je ook gaat - met Create it! aan je zijde.

De trolley wordt geleverd zonder make-up.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1830287
Afmeting artikel: 66 x 50 x 27 cm, Make-up tafel uitgeklapt: 92 x 62 x 137 cm
Afmeting verpakking: 70 x 52 x 33 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 8719668012837
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Glas, Kunststof, Metaal
Kleur: Roze
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.