Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Paaseieren versieren met eenhoorns, ijsjes en cactussen!

5 februari 2024
Breng je huis in de ultieme paasstemming met deze originele paaseieren! De eieren in deze blog zijn niet versierd met paashazen, kuikentjes en schaapjes, maar juist origineel en uniek! Versier dit jaar je gekookte of uitgeblazen witte eieren met een magische eenhoorn, vrolijk ijsje of coole cactus!

Eenhoorn paasei

Afbeelding voor

Supercool en gemakkelijk om te maken: een eenhoorn paasei! Voor dit betoverende paasei gebruik je een zwarte permanente stift, een roze potlood, bloemenstickers en goudkleurige foam klei. Voorzie de witte eieren van zwarte oogjes en roze wangetjes. Plak een hoorntje van foam klei bovenop het ei met daaromheen een kransje van bloemen. En... klaar is jouw eigen unieke eenhoorn ei!

IJsje paasei

Afbeelding voor

Wie is er nou niet dol op ijsjes?! Je haalt de zomer alvast in huis met deze ijshoorntjes paaseieren! Je hebt nodig: lichte huidskleur-kleurige verf, witte verf, meerdere kleuren verf naar keuze, kwasten, een (licht)roze permanente stift en een zwarte permanente stift. Verf het gehele ei met de huidskleurverf en laat even drogen. Dan verf je het bovenste deel van het ei in leuke kleuren, eindig niet in een strakke lijn maar maak halve cirkels. Dit is het ijsbolletje bovenop het hoorntje! Kleur met de roze stift de lijnen van het “hoorntje”. Met de zwarte stift kun je het gezichtje van het ijsje tekenen. Je kunt met de witte verf de oogjes aanzetten en roze wangetjes maken met roze verf of de roze stift. Leuk voor aan de paastak: ijsjeseieren!

Cactus paasei

Afbeelding voor

Dat staat vrolijk als versiering bij het paasontbijt: een cactus paasei in pot! Voor het knutselen van dit ei heb je een potje met zand, verf, kwasten, lijm en propje papier nodig. Plak het propje papier op het ei en verf deze rood. Verf het ei in een kleur groen naar smaak en voorzie deze van een cactuspatroontje. Zet hem in de pot met zand en daar staat jouw vrolijke paasdecoratie!

Alles om te knutselen voor Pasen vind je op Lobbes.nl.